Tarot pro začátečnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
26.9.14 08:49

@Denisa76 také sem zkoušela kříž a vztahy a pak jen třeba tři karty na blízkou budoucnost. Mám z karet respekt…bykly doby když jsem raději nechtěla vědět co mě čeká. Byljsem vždy u zkušených kartářek a je fakt že mi to vždy vyšlo. My jsem si je zkoušely vykladat i s kamoškou ale karty jsou zrádné…dají se někdy hodně olivnit pokud vykládáš sobě…Teď mi nějak mozek právě karty moc nepobírá ale bylo mi předpoězeno že mám k tomu velké předpoklady ale asi vážně musím dozrat. jak říkám občas přijde kamaradka zeptat se na vztah…karty většinou řeknou to co si myslí má intuice. jenže ten člověk si to většinou stejně udělá po svém a až dojde k určitému bodu vyplní se to co bylo v kartách… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
26.9.14 09:12

@donaga :D :D uplně chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
26.9.14 09:45

@donaga právě..i když teď mám období stagnace…asi hormony :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.14 10:28

@donaga cítím to přesně jako Ty ;) Co jsem zažila při regresi a samotném pak výkladu tarotáře tak od tý doby fakt respekt a velká úcta nejen k terapii, kartám, ale i lidem co to dělají.
Taky to dělám podle nálady a než jsem poznala karty mluvila jsem s kyvadlem a když nebyl den tak lítalo jak pominutý a radši jsem šla dělat něco jiného :mrgreen:
Tyhle věci používám též k podívání se k dané věci ze všech úhlů, ale kolikrát mě to ukáže opravdu hodně. Někdy nechápu, ale časem mě to všechno dojde.
Moc jsme se nasmáli, když jsme si povídali s tou tarotářkou. Za vším co řekla jsem odpovídala"já vím, já vím" asi po hodce se usmála a řekla mi, že výklad vůbec nepotřebuju, protože moc dobře vím co bude a na další hodku jsme si vyměnili role a pomáhala jsem jí já s čím si nevěděla rady.Jak to někdy u nás bývá člověk dokáře poradit jiným, ale u sebe někdy si neví rady vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.14 10:37

@miskakr ano dozrát je správný slovo ;) Já dozrála v den kdy jsem v sobě uzavřela regresku a když si vezmu, že mě táhne na 40 tak někdy to chce opravdu hodně času.
Též mám respekt jak jsem psala ze všeho. Zkoušela jsem se podívat do zrcadla tzv třetím okem a skoro mě odváželi co jsem tam viděla a už to v životě neudělám. Zkoušela jsem to, prootže do regrese mě právě tak uváděli přes zrcadlo a byla jsem moc zvědavá. Sice jsem si na netu přečetla, že se člověk nemá leknout, ale stejnak lekla a už nikdy víc. Zkoušet to o půlnoci se svíčkou mě asi jebne :jazyk:
Tak si dobrá já zatím na kamarádky nemám odvahu a zkusím to až budu mít tak nějak pocit, že můžu. Zatím mě to nepouští :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.14 10:38
@donaga píše:
@miskakr Viď, když tomu člověk jednou propadne, tak to prostě bude zkoušet stále :D :D

si knížku beru i do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.14 10:41

@donaga zeptám se na Signifikátor..ten si kartář určí nebo prostě vyloží?? Z knihy jsme pochopila, že určí, ale nejsem si jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.14 10:58

@donaga S kyvadlem rozumím ;) Já neměla ani šajnn co to je dokud vedle mě nestál člověk a neřekl mě něco mě donutilo si sednou na pjudel a tak nějak mě do všeho uvedl. Jezdila jsem se pak do Phy učit pracovat s vědomím a podvědomí dělat si tzv. dohody a najednou to šlo samo.
Kyvadlo jsem si udělala ze snubáku, které jsem očistila a pak už to šlo ani nevim jak. Pokud to používáš na sebe tam je důležité úplně vypnout, protože kyvadlo může ukázat mylně. Též je to o čase a povídání s ním. Tohle jsem už použila u pár kamarádek a zatím jsem se nespletla tak věřím, že to tak zůstane. Je to ale spíš taková berlička..astrologie s tarotem mě ukázali mnohem mnohem víc a spíš v tomhle se chci zdokonalit.Chci umět v tomhle směru víc věcí. V listopadu nastupuju do učení regresního terapeuta a každá tahle věc mě pak může být nápomocná u klienta, který bude potřebovat poradit.Tak uvidíme jak se mě to podaří, protože tohle nejde naučit jako básničku..tohle musí člověk pochopit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.14 11:03

@donaga „čarodějnice“ taky nejsem já říkám, že jsem byla ve správnou chvíli na správným místě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.14 14:27

@donaga co se tyka kyvadylka urcite jako pomucka neni na skodu. Na to uceni nepotrebujes. Uvaz si na nit nebo retizek treba uz zmineni prsten. Ten uchop do prave ruky a nad nejakou rovnou podlozkou ho pozadej o radu. Jenom se nejdriv zeptej jestli se muzes zeptat a pak nezapomen podekovat. Prvni se zeptej na co znas odpoved..treba se zeptej na sve jmeno a pak podle toho si i urcis ano…ne a nevim. Neni to tezke tak zkus a pak dej vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.14 14:40

@donaga ty by jsi chtela regresi?? Mas odvahu a toho si velmi vazim. Zrejme mas neco na reseni vid???
No dekuju za nabidku, ale to bude jeste nejaky cas trvat. Regresni terapeut ma 5stupnu a to nez si narvu do hlavy je na delsi dobu. Je to hodne narocny a priznam se, ze me ta psychologie moc neba. Pripravuji me ted 2 psychologove a reknu ti ze nekdy hodne dlouho premyslim co me chteli rict.
Jinak jsem uz na sobe provedla meditaci a autoregresi. Ta byla tezka protoze nez jsem se dostala do stavu uvolneni vzdy jsem usnula a trvalo me to par mesicu nez jsem spanek prekonala.
Pokud by jsi chtela muzeme po sz projit co potrebujes vyresit..neco uz umim tak rada pomuzu pokud budu moct :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.14 15:01

@donaga penize chapu je to jak financne docela narocny a tech seminaru je potreba projit nekolik a nejen to. Je to jako u karet porad je co zdokonalovat. Jenom mam velky k ni respekt, protoze vim co dokaze a jak je to pro cloveka narocny a tak i k tomu pristupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.14 16:07

@donaga jasne kazdy neco resime jenom regresi bych resila spis uz ty vic zavaznejsi kdy clovek nevi kudy kam. Jeste jsem prosla neuro-lingvistickym programovanim..nebylo to tak tvrdy jako regres, ale taky mazec.
Jeste se chystam na „Cestu“ je to projit si bunecnou pameti, ale to az casem.
No tak cteni by uz me asi zabilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.9.14 06:27

@donaga to máš pravdu, ale abych pravdu řekla radši si dojdu na pěkný koncert nebo divadelní představení :mrgreen: Příští týden mě čeká Lady Gaga a v listopadu se těším na Rodena a jeho Sex pro pokročilé. Šla bych tedy hned, ale lupeny jsou vyprodány :cert:
Holka já nevím do toho mám 2 práce. Šlo by to kdybych ještě neměla hodiny ve fitku a pak ještě sama musela na sobě makat. Dělám lehčí formu kulturistiky a je to mazec jak mě pak všechno někdy bolí. Ale jsem už taková tvrdá a nekompromisní takže cvičím debílek i s horečkama :roll:
Dokonalá, ale nejsem na velký úklid si už najímám kamarádku co má uklízecí firmu.Byt zvládnu ošmrdlat, ale barák už nehrozí :jazyk:
No máš čerstvý mrně tak to jsi asi ráda, že vůbec žiješ né?? :mrgreen:

Dneska bych si chtěla sednout ke kartičkám :dance: mám volno takže uvařím, napeču a podívám se jim na zoubek :mrgreen:
Ještě k tomu čtení..jedna holčina mě poslala od Molotova Dokonalou očistu těla..přeložil Dragomirecký a to se mě docela i líbilo a dokonce jsem to i chápala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.3.18 21:00
@JayLee píše:
tak to přeji aby Ti vyložily přesně to, co tě čeká a nemine 8) :D

Mno ja mám tarotu několik a je pravda tarot snů je moje srdcovka, hodne se doporučuje na začatek wait. tarot ale mě vůbec ty kresby neosolvily nic mi neřekly jako maluvky to pro mne bylo ale Tarot Snů to je cítí ta energie už přez tu krabičku. Ještě bych chtěl zkusit tarotCrowleyho ale ten je pry naročný no uvidíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat