Taška do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.12.15 18:34

Taška do porodnice

Ahojte :)
Chtěla bych se zeptat jak to je v porodnici co se týče oblečení pro miminko? Sbalit by se mělo jen to ve kterém pojede miminko domů? Nebo během dnů v porodnici taky by mělo mít svoje oblečení? A jaké?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7552
8.12.15 18:38

@LucissekMimissek každá porodnice má jinak některá půjčuje, někde musíš mít svy. Koukni na jejich internetové stránky. Oblecky na cestu domů nachystej chlapovi k autosedačce ať ti to doveze až na návštěvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
8.12.15 18:38

Asi zalezi na porodnici. U apolinare neni potreba nic. Daji ti. To v cem pojede domu sbal zvlast a otec ti to pak muze prines den predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
8.12.15 18:40

@LucissekMimissek musíš si to zjistit v porodnici, kde se chystáš rodit. Jinak se to většinou dělá tak, že oblečení v kterém jede mimino domů, položíš do autosedačky a tu pak i s taškou s věcma přiveze tatínek. Ve většině porodnic oblečení dávají, ale myslím, že klidně můžeš mít i svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.15 18:41

Na stránkách nemají o oblečení pro miminko nic zmíněné. Já budu rodit v Porubě na fakultce. Jinak moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
8.12.15 18:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
8.12.15 18:58

Kdyz nemaji nic o obleceni zmineno, tak pujcuji. Ja mela v porodnici jejich erar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.12.15 19:11

@LucissekMimissek Já tam rodila teď květnu a nic nepotřebuješ, všechno ti půjčí a není žádné omezení den/kus. Jen si vem oblečení na cestu domů ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.12.15 19:13

I noční košile a povlečení pro tebe tam je k dispozici a je to volně přístupné na chodbě, nikoho se neptáš. Je to pohodlnější pro maminky, které se stydí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
8.12.15 19:41

Na fakultce v porube obleceni davaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
8.12.15 19:45

Být tebou tak si pár kousků vezmu svých. Stačí tak 2 pyžamka a 2 bodýčka. Vzala bych ještě ponožky a čepičku. Já rodila v Podolí v Praze, kde oblečení dávají, ale mají ho strašně málo a malá byla týden pořád v tom samém. Pak už mi přítel dovezl naše oblečení a nemusela jsem se doprošovat o čisté pyžamko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
8.12.15 19:48

V Porubě dávají bez omezení (já tam byla před 4 lety, ale kamarádka nedávno a žádné změny). Já jsem si akorát brala pro sebe noční košile, protože ty jejich erární mne buď kousaly, anebo mi byly velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.12.15 19:52

OT a je tu někdo kdo ví jak je na tom Bulovka? První jsem rodila v Krči a v létě. Dostala jen košilku, na všechny tři dny :( jinak se člověk musel prosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
8.12.15 19:55

U nás mělo moje miminko nemocniční hadříky. Nic na oblečení jsem pro něj s sebou neměla, přítel nám to dovezl až v den odjezdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
8.12.15 20:17

Ja seznam mam, vim co sebou podle webu, stejne si beru svoje pyzamo, a pak hadriku pro mrne, pliny taky.. Clovek nikdy nevi co bude a ta taska (kufr) uz je dost zakramovanej, tak ty 3,4 veci navic uz me nezabijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková