Taška do porodnice Vinohrady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2672
2.5.13 18:52

Taška do porodnice Vinohrady

Ahoj prosím o informaci co vše je potřeba v Praze Královských Vinohradech vzít s sebou…papíry nemusíte rozepisovat to mám ze seznamu z porodnice..ale nevím jak je to s oblečkama pro prcka..mydlem, kolik plenek a tak..děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
2.5.13 19:08

Kosmetika pro děti je a dostala jsem i dost vložek pro mě, dítě ti oblíknou do eráru, ale mně z toho třeba dcera vypadávala, byla to velikost 62, tobě dají košili..to je asi vše, hlavně mít toaletní papír-na přípravě není, taky propisku, pořád jsem něco vyplňovala a tužku ti nikdo nedá…plenky jsem dávala od začátku taky svoje, ty taky nedávají..to je snad vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
2.5.13 19:12

@Nany1983 tak moc děkuji ja si radeji vezmu skroo vsecko do malych lahviček :D i olejicek na prcka a tak bepanthen i oblečky na nej…tak díky :kytka: :kytka: začnu pomalu balit nebo člověk pak nikdy neví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.5.13 19:38

Místo na uložení věcí je tam dost, takže určitě..jinak přeji hodně štěstí, byli tam milí doktoři a i většina sestřiček, tak by to mělo být v pohodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
2.5.13 19:43

@Nany1983 děkuji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
2.5.13 20:10

Já tedy vložky dostala jenom první den na JIPce, pak sem musela mít svoje a to sem měla nadstandart :nevim: Jinak vše jak psala Nany1983 - mimčo je v eráru - jsou to ale takové ty ošklivé zavazovací košilky, tak si radši pro něj něco vem, košile pro tebe mění každý den, tak ty jsou v pohodě, možná si vem nějaký župánek, pokud budeš courat po chodbě :) a dobrá je i taková ta nepropustná podložka do postele - něco takového: http://www.ezdravotnicke-potreby.cz/…s-40-x-60-cm, wc papír na příjem určitě, pak na pokoji byl, ale tvrdý, vem si nějaký měkoučký :D, plenky taky určitě svoje, kosmetika na mimčo není třeba, pro tebe kosmetika všechna - to je asi jasný, jo a určitě doporučuji síťované poporodní kalhotky a pantofle, ne látkové, pokud možno gumové…
Jinak přeji hodně štěstí, kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
2.5.13 20:18

@Vlasta78 děkuji vezmu všecko :D 19.6 :mrgreen: ale muj gyndar je plašan minule me hnal uz do porodnice..a jsem byla rada ze si me tam nenechali, ve čtvrtek mam dalsí kontrolu 34tt tak počítam jestli me tam zas nevyžene :mrgreen: tak se raději balím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
2.5.13 21:25
@cvana píše:
@Vlasta78 děkuji vezmu všecko :D 19.6 :mrgreen: ale muj gyndar je plašan minule me hnal uz do porodnice..a jsem byla rada ze si me tam nenechali, ve čtvrtek mam dalsí kontrolu 34tt tak počítam jestli me tam zas nevyžene :mrgreen: tak se raději balím..

Jo, to já balila průběžně taky tak od 30tého týdne :)a furt sem tam něco přihazovala a přehazovala z tašky do jiné tašky… :lol: vem si určitě věci na porod do nějaké menší tašky, tu velkou mi hned někam „zaskladnili“ :) Jo a ručníky si vem, to je ale asi jasný, co :lol:
A jestli ti teda můžu radit, pokud seš prvorodička neber si jednolůžkový nadstandart, já si ho vzala v domnění, jaký to bude super a super to bylo akorát, když byla návštěva, že jsme měli klid, ale jinak mě tam málem hráblo :nevim: když odešly návštěvy, tak sem tam zůstala sama, s nikým sem nemohla pokecat, poradit se…já navíc po císaři nemohla pomalu ani vstát… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lendovka
4.5.13 17:46

Ahoj holky asi se ptam, jak blba, ale meli jste nektera svoji zavinovacku? A,jak ctu, tak veci pro mimi taky svoje? Chystam se totiz do Vinohradske v cervenci.

• Citovat
  • Upravit
990
6.5.13 13:59

@lendovka ahoj, zavinovačku svou nepotřebuješ. Ze začátku jsem měla malýho v takové té klasické zavince a s jejich košilkama, pak mi malýho dali do overálku a rychlozavinky. Jinak já jsem po propuštění z JIP musela mít taky své vložky, takže ty radši sbalit sebou a dostatečné zásoby. Co s sebou na přípravnu nevím, já dojela do porodnice a po monitoru a ultrazvuku mě brali na sál a císař, ale naštěstí vše v pořádku. Jinak já jsem si brala své dvě noční košile, a nevyužila jsem je.Ty jejich ti mění každý den, tak mi to přišlo lepší. Kosmetiku klasika, sprcháč, krém, kartáček a tak, na prcka tam je vše. Já ve finále zjistila, že jsem si sbalila tolik věcí, že jsem víc jak polovinu ani nepotřebovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lendovka
6.5.13 16:03

Děkuju :lol: já už myslela, že sbalím Vše.

• Citovat
  • Upravit
139
7.5.13 11:17

Ještě bych doporučila čaj na podporu kojení :-) není problém aby ti dala sanitářka konvici jen s horkou vodou a ty si do ní dáš čaj svůj. Mě po císaři docela pomohl :-) A jak už psaly holky určitě dostatečnou zásobu vložek, toaleťák, kosmetika pro tebe a plenky a ubrousky pro prcka. Jinak jestli si dobře pamatuju tak všechno ostatní dostaneš tam a dá se to v pohodě, jak jejich košilky tak oblečení pro mimčo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lendovka
7.5.13 20:12

Moc děkuju holky..já rodila před skoro 8 lety v Podolí a bylo to tam Vše uplně jinak než co slyším tady.No snad to zvládnu :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
139
7.5.13 21:13

@lednovka to víš že to zvládneš :-) oni ti pak v poradně dají papír co si máš připravit, takže to bude ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alayu
8.7.13 02:11

Porod v FNKV

Ahojky, mám dotaz na maminky co rodili na Vinohradech, jaká je tam možnost porodních poloh, jsou vstřícní, vzhledem k period. zušenostem a momentálním bolestem u občasných stahů tuším, že mě budou bolet záda, a nejraději bych rodila v kleče opřená o pezziball…nevíte jestli to tam umožňujou??

Díky moc :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková