Taška na kočár - jak uchytit

6650
22.7.19 12:59

@Kotatko03 Tak tady bych se asi spolehla na originální tašku výrobce, to madlo má dost velký sklon a nevidím tam nic o co by se taška mohla zachytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21602
22.7.19 13:04

Pokud nenabízí originální tašku výrobce, koupila bych jakoukoliv a vozila v košíku pod kočárkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.7.19 13:19
@Heivka píše:
@Kotatko03 Tak tady bych se asi spolehla na originální tašku výrobce, to madlo má dost velký sklon a nevidím tam nic o co by se taška mohla zachytit.

Ano, není o co ji zachytit, to je právě ten problém. Pokud vím, tak výrobce tašku nenabízí a proto hledám alternativní řešení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
22.7.19 13:24

@Kotatko03 tak v tom případě bych buď našla jiný typ kočárku, nebo přebalovací batoh. Jinak mě se nejvíc osvědčila skládací taška z Decathlonu, ale ta elegantní opravdu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
22.7.19 13:53

Ano mam na suchy zip drzaky a opravdu drzi uplne pevne. mam tyto drzi uz druhy rok: https://www.nejbaby.cz/…kocarku-kov/
dalsi asi hodne dobre ma firma cikcak. Ikdyz ma fakt velky sklon ta rukojet…jinak tasky se mi hodne libi Skiphop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
22.7.19 13:56

Zkus ty suchý zipy. Ono to sice klouzat bude, ale zastaví se to o ten kočár. Na zem ti taska nespadne. Taky jsem tak jezdila a problém jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
22.7.19 13:59

Používáme takové čudlíky. Do madla se vyvrtá 5mm dírka, trhacím nýtem ho připevníte. Jde to jak do oceli, hliníku tak i rovnou do madla ( ekokůže) a k tomu potom toto trojúhelníkové ouško na tašku.
2× ouško + 2× čudlík + 2× nýt = 100Kč a dvě minuty práce.

Na stejný čudlík se dá potom přidělat i držák na pití. ( proto máme na rukojeti dva)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí