Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Kotatko03 Tak tady bych se asi spolehla na originální tašku výrobce, to madlo má dost velký sklon a nevidím tam nic o co by se taška mohla zachytit.
Pokud nenabízí originální tašku výrobce, koupila bych jakoukoliv a vozila v košíku pod kočárkem
@Heivka píše:
@Kotatko03 Tak tady bych se asi spolehla na originální tašku výrobce, to madlo má dost velký sklon a nevidím tam nic o co by se taška mohla zachytit.
Ano, není o co ji zachytit, to je právě ten problém. Pokud vím, tak výrobce tašku nenabízí a proto hledám alternativní řešení ![]()
@Kotatko03 tak v tom případě bych buď našla jiný typ kočárku, nebo přebalovací batoh. Jinak mě se nejvíc osvědčila skládací taška z Decathlonu, ale ta elegantní opravdu není.
Ano mam na suchy zip drzaky a opravdu drzi uplne pevne. mam tyto drzi uz druhy rok: https://www.nejbaby.cz/…kocarku-kov/
dalsi asi hodne dobre ma firma cikcak. Ikdyz ma fakt velky sklon ta rukojet…jinak tasky se mi hodne libi Skiphop
Zkus ty suchý zipy. Ono to sice klouzat bude, ale zastaví se to o ten kočár. Na zem ti taska nespadne. Taky jsem tak jezdila a problém jsem neměla.
Používáme takové čudlíky. Do madla se vyvrtá 5mm dírka, trhacím nýtem ho připevníte. Jde to jak do oceli, hliníku tak i rovnou do madla ( ekokůže) a k tomu potom toto trojúhelníkové ouško na tašku.
2× ouško + 2× čudlík + 2× nýt = 100Kč a dvě minuty práce.
Na stejný čudlík se dá potom přidělat i držák na pití. ( proto máme na rukojeti dva)