Taška Pinkie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2017
11.9.12 20:39

Taška Pinkie

Ahoj holky, máte některá tu menší tašku od pinkie http://www.pinkie.cz/…-monkey.html ?? Zajímalo by mě, co se do ní vleze a jak jste s ní spokojené?? Mám větší tašku z DMka a občas na nějaký to lítání by se mi hodila jenom nějaká menší taštička… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.9.12 20:52

Já si ji chci taky objednávat, ale ten jiný typ.:) http://www.pinkie.cz/…-monkey.html Kamarádka ji má a je sní moc spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
11.9.12 20:55

Mám tuto a spokojená jsem http://www.pinkie.cz/…-monkey.html vleze se do ní hodně :palec: Ta tvoje je jen o něco menší. Zpracování je kvalitní, nepromoká, dá se hodit přes rameno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
11.9.12 21:16

Já mám obě - tu menší i tu větší - jsou super.
Tu malou nosím někdy i já sama, když jdu bez kočáru :mrgreen:
Kvalitní materiál, fakt super.
No, co se do ní vleze? Těžko se to popisuje.
Velkou beru, když jdu na nákup nebo na celodenní výlet, malou na procházky.
Do malé dávám peněženku, klíče, mobil, kapesníky, vlhčené ubrousky, dřív 1-2 plíny, nějakou menší svačinku, náhradní tepláky - to už ji mám fakt narvanou dost, ale to pak musím všechno vybalit, když chci něco vytáhnout.
Zkus si to k něčemu přiměřit podle rozměrů.
Jinak na kočárku to vypadá perfektně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
11.9.12 21:16

Pardon, vložilo se mi to 2× :oops:

Příspěvek upraven 11.09.12 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
11.9.12 21:17

Obě ty tašky mají takovou malou vnitřní kapsičku, ta je super na menší věci.
Jinak mám k tomu i tu pinkie podložku s opicí, ale ta se mi už tak po půl roce začala trochu trhat v těch mezerách na pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
11.9.12 21:57

Já tu podložku s opicí právě chtěla objednávat, tak děkuji za info. :palec: Ještě k té podložce, neklouže ve sporťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
11.9.12 22:10

Děkuju :palec: já to právě chtěla jenom na pár věcí, když vyrazím třeba u nás na nákup nebo tady kousek s kočárem… zkusím to ještě pořádně přeměřit… ;)

@Dino píše:
Já mám obě - tu menší i tu větší - jsou super.
Tu malou nosím někdy i já sama, když jdu bez kočáru :mrgreen:
Kvalitní materiál, fakt super.
No, co se do ní vleze? Těžko se to popisuje.
Velkou beru, když jdu na nákup nebo na celodenní výlet, malou na procházky.
Do malé dávám peněženku, klíče, mobil, kapesníky, vlhčené ubrousky, dřív 1-2 plíny, nějakou menší svačinku, náhradní tepláky - to už ji mám fakt narvanou dost, ale to pak musím všechno vybalit, když chci něco vytáhnout.
Zkus si to k něčemu přiměřit podle rozměrů.
Jinak na kočárku to vypadá perfektně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
11.9.12 22:11

A nemáte náhodou zkušenost s jejich rukávníky?? Budu potřebovat na zimu, tak že bych to objednala najednou… Líbí se mi ten rozdělitelný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
11.9.12 22:17

Zrovna dneska jsem se na někoukala a vypadají skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
11.9.12 22:18
@Dobru píše:
Já tu podložku s opicí právě chtěla objednávat, tak děkuji za info. :palec: Ještě k té podložce, neklouže ve sporťáku?

nám neklouže, možná minimálně - máme cybex callisto.
Já tě určitě nechci odrazovat, ta podložka je moc hezká a hodí se k tašce :mrgreen:
Ale jinak si myslím, že to natrhnutí možná bude i tím, jak Denisu pořád vytahuju a dávám do kočárku a jak tím tahám za ty pásy. Protože ta spodní díra drží krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
12.9.12 11:23

Holky ještě mám jeden dotaz. Já bych si ráda nechala zaslat zboží přes poštu, ale jestli jsem to správně pochopila, tak musím zaplatit předem?? Nerada něco takhle platím, takže jestli jste někdo objednávali z pinkie, tak jaký máte s platbou zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
12.9.12 11:26

Ahoj, my jsme si objednavali u nich a s platbou predem:-) jsne problém nemeli:-) myslím, ze nás informovali o stavu zakázky

• Citovat
  • Upravit
2017
12.9.12 11:32

Super zprávy :palec: a můžu se jenom zeptat, co jsi objednávala a jestli si spokojená?? :mrgreen:

@mystery píše:
Ahoj, my jsme si objednavali u nich a s platbou predem:-) jsne problém nemeli:-) myslím, ze nás informovali o stavu zakázky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
12.9.12 12:15

Objednavali jsme tašku s medvidkem a maximálním spokojenost:-) a kamarádky tam objednavali čepičky a Šátky a vložky do kočárku a také si to chvali:-) takže bych se toho nebala… taky jsem v tomto ohledu neduveriva, ale zklamána jsem nebyla a Maji opravdu výbornou komunikaci se zakaznikem:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4