Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Vůbec se neboj, zboží od nich přišlo
A strašně rychle, takže jsem se ani nestačila bát. ![]()
Já objednávala 2×, taky platba předem a snad do dvou dnů jsem to měla doma, fakt to byla rychlost
Pinkie - veliká spokojenost, sehnali dokonce a ušili podložku z látky, kterou už neměli, platila jsem předem a super jednání, (podložka s puntíkama s opicí, šáteček, čepička, zateplený nánožník). Za mě veliká spokojenost, podložka drží, nikde se zatím netrhá (používáme ji asi půl roku, na střídačku do 2 kočárů), nánožník jen vyzkoušen, ale jestli bude taková kosa, tak ho vytáhnem. Tašku na kočárek neznám, ale jinak můžu jen doporučit, už okukuju novinky a slintám
(ještě že už nemáme pidimimi, ty nový fusáčky jsou k sežrání
)
Ahoj, taky se mi líbí taška na kočár Pinkie - dá se použít na jakýkoli kočár? Mám z toho trochu vítr, jak to tam upevním. Kočár máme Hartan VIP XL (kdybyste náhodou některá měla stejný).
Předem díky! ![]()
@gaaabule píše:
Ahoj, taky se mi líbí taška na kočár Pinkie - dá se použít na jakýkoli kočár? Mám z toho trochu vítr, jak to tam upevním. Kočár máme Hartan VIP XL (kdybyste náhodou některá měla stejný).
Předem díky!
Mám tu větší a Hartan Racer GT. Připevnění je bez problémů, popruh mám obtočený kolem rukojeti za tím kloubem na regulaci výšky, taška je univerzální. S taškou jsem naprosto spokojená, chtěla jsem jednoduchou.
Díky moc, objednávám tedy
A můžu se tě ještě zeptat, jak sklápíš boudičku na sporťáku? Snad se Racer a Vip moc neliší, nemůžeme na to přijít… ![]()
@gaaabule píše:
Díky moc, objednávám tedyA můžu se tě ještě zeptat, jak sklápíš boudičku na sporťáku? Snad se Racer a Vip moc neliší, nemůžeme na to přijít…
Zatím nijak, malá je teprve v hluboké korbě. Ale pokud si dobře pamatuji ze zkoušení, tak nahore se musela zmáčknout stříška. Jestli to ma VIP stejné, netuším.
@evinax Mohla bych se prosím zeptat, na jakých stránkách se vám podařilo objednat to, co už neměli a že to ušili? díky moc!!!
Holky prosím, nemáte některá zkušenost s touto taškou? http://www.pinkie.cz/…-strips.html
Bojím se aby nebyla moc obrovská ![]()
Ahojky, zrovna včera mi tahle taška přišla, a jsem z ní uplně nadšená, vůbec není moc velká, teda jestli jsi zvyklá tam šoupnout k miminkovským potřebám i třeba půl nákupu. Je opravdu úžasná i se zdá kvalitní materiál a zpracování. Nejdřív jsem měla strach to objednat, měla jsem toho v plánu víc(fusak, tašku, nánožník, rukávník)a tak jsem to riskla a jsem mile překvapená, vypadá to ještě mnohem líp než na stránkách, takže s PINKIE maximální spokojenost.
Tak přesně tuhle tašku mám také vybranou, rozhodovala jsem se ještě mezi jednodarevnýma v menším provedení, ale když to tak čtu, půjdu asi do této ![]()
Mate nekdo prosim fotku kocarku zezadu tak, aby byla videt taska Pinkie? Resim, jakou velikost si objednat. Te nejvetsti se bojim, asi bych volila tu stredni, ale nedovedu si to na sportaku predstavit a na jejich webu fotka neni. Libi se mi cerno-bila s puntikama, ale je jedno jaky design to bude, hl. aby byla fotka a ja si to lepe predstavila. Predem diky ![]()
Asi je ta reakce trochu pozdě, ale já si objednala na klasickej hlubokej kočárek tu střední tašku a podle mě stačí úplně v pohodě - ta velká by byla už moooc velká ![]()