Tavený sýr do dortu

3.8.22 20:37

Tavený sýr do dortu

Ahoj holky, budu dělat příteli dort. Našla jsem recept ale je Německy, vše jsem si přeložila. Ale do náplně je tam napsané mascarpone a tavený sýr (jestli jsem to správně přeložila) poradíte mi, jaký tam dát? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1389
3.8.22 20:40

@mispulinkaa Syr typu Philadelphia, tedy podle moznych prekladu, vzhledu na fotce a podobnych receptu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
3.8.22 20:40

Frischkäse není tavený sýr, spíš něco mezi lucinou a pomazankovym máslem. Třeba Philadelphia, prodává se u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
3.8.22 20:52

Frischkäse je čerstvý sýr, tedy něco jako Lučina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.8.22 20:54

Ne - to je čerstvý sýr - philadelphia, lučina a nebo prostě použij tvaroh, přinejhorším pomazánkové máslo.

Jen teda fakt nerozumím tomu, proč hledáš dorty v řeči, kterou neumíš, když úplně nejsi zkušená pekařka a něco s kakaovým krémem v češtině najdeš určitě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
3.8.22 20:58

To jsi přeložila blbě (viz výše). Ale zajímal by mě výsledek, kdybys tam dala ten taveňák. :D To už bys asi víckrát dort dělat nemusela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.8.22 21:52

Je to čerstvý sýr.

Philadelphia je pěkný hnus. Raději něco ne slaného. Lučinu v kostce když už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15244
3.8.22 22:11

Nechceš raději najít jiný recept, to bude nějaký hnus a ne dort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
3.8.22 22:32

Krem z mascarpone a Philadelphie se pouziva celkem casto.
Ale teda osobne bych uvazila, jestli pect podle receptu v jazyce, ktery neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.8.22 21:45

Co koupit třeba v Lidlu ten jejich Palouček, je to jako Lučina, ale cenově výhodnější. Jinak já znám akorát koláčky z taveného sýra, zní to divně, ale jsou fakt výborné. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.22 21:47
@Samy píše:
Co koupit třeba v Lidlu ten jejich Palouček, je to jako Lučina, ale cenově výhodnější. Jinak já znám akorát koláčky z taveného sýra, zní to divně, ale jsou fakt výborné. :lol: :palec:

Do koláčů se dává i majonéza a jsou dobré. Philadelphia je slaná a v krému je to dost znát. Což mi hodně vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
5.8.22 07:53

Philadelphia a Mascarpone je běžná věc do cheesecake, ale přesně je tam znát slanější chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.22 10:57

@Ou Protože jsem hledala recept na Kinder bueno dort, a v češtině jsem nenašla nic, co by mě zaujalo a u tohoto bylo hodně ohlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí