Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den všem. Miluji vaření, ráda peču a ještě raději jím. Otazka zní co dnes vaříte nebo spíše co bylo u vás dnes k obědu. U nás je pečená rýže a hovězí maso na kapustě s anglickou slaninou. Vařite rádi?
Nesnáším vaření a máme obžalovaný hermelín a bramborovou kaši ![]()
@Annabela11 píše:
Dobrý den všem. Miluji vaření, ráda peču a ještě raději jím. Otazka zní co dnes vaříte nebo spíše co bylo u vás dnes k obědu. U nás je pečená rýže a hovězí maso na kapustě s anglickou slaninou. Vařite rádi?
Miluji vaření a pečení
pečení spíš..dneska máme avokádove špagety a troškou šunky
a pekla jsem vídeňskou bábovku ![]()
@Annabela11 píše:
@Tamtama Jak se dělá takový obžalovaný hermelín?
Normálně, během obalovani mu přísným hlasem řekneš: „Tys to byl!“
O vaření se ráda podělím s kýmkoliv jiným ![]()
Dnes vařily holky. Bylinkové karbanátky, vařený brambor a mísa okurkového salátu. Jako zákusek byl meloun.
U nás obalovaný květák s novým bramborem. Vařím občas a celkem ráda. Jinak vaří muž.
Varim rada, kdyz mam cas a muzu byt trosku kreativni. Nesnasim honem honem uvarit, aby se vsichni zasytili.
Dneska bylo leco s ryzi a karbanatky ( jidlo bez masa neni pro muzskou cast nasi rodiny jidlo).
Nerada, u nas vari manzel spis, ale ted o vikend pracuje. Tento tyden je to pohoda, ja mam strevni chripku tak jsem na suche ryzi a dcera ma 6 let a ji tak 8 jidel furt dokola, je velky nejedlik, takze u nas se tento tyden skoro nevari ![]()
Ale jinak, varim.jen kdyz musim a spis nejakou rychlovku, varit umim, ale nebavi me to a beru to jako ztratu casu, radsi jdu ven s dcerou plavat nebo na kolo uz dopoledne..ja varim spis hodit neco do jen do pekacku ci jednoho hrnce. Uorimne, kdyz muzu, zajdu si do restaurace ![]()
Zbytky ze včerejška
většinou vařím tak na dva dny
ale teď jsme měli hodně hub takže pořád něco s houbami..maso na houbách, houbové řízky, konkrétně vcera a dnes Držková polévka z muchomůrek 😋
@PAN66 Restaurace mám též ráda
chodím celkem často. Zitra jdu s kolegyní do suschi baru a na to se moc těším 🤤 🤤 🤤
Pudinkové satecky, tvarohová bábovka a jinak dojidame zbytky z předešlého dne
![]()
U nás byla koprovka s hovězím, vejcem a knedlík. Možná, když se mi bude hodně chtít bude cuketovy perník.
Já hrozně ráda peču a cukrařím, ale vaření mě nějak extra neba. Nemám ráda ty přípravné práce - loupání, čištění, krájení. Já jsem včera naložila kur.prsa ala česká čína
k večeři to bylo s hranolkama a domácí tatarkou a dnes k obědu s rýží ![]()
Vařím ráda, pokud nejsem v časovém presu. Takže občas jsem vděčná, že uvaří muž a já sporák nemusím ani vidět, ale většinou s vařením problém nemám.
Dnes byla vepřová kotleta na česneku a tymiánu pečená s červenou řepou, brambory a míchaný salát.