Vegan krém pro dítě

21
18.7.22 12:56

Vegan krém pro dítě

Dobrý den, poradíte vegan krém do dortu? Aby držel krém pěkně u sebe a neroztékal se? Mám tady Alpro sójovou smetanu ke šlehání na dezerty a co dál? A můžu použít stuzovac jako u klasické šlehačky? Děkuju pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9762
18.7.22 13:12

Dobrý je třeba krém z kešu ořechů a kokosového mleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.7.22 13:19

@Jahru Spíš bych brala něco k té vegan šlehačce když už ji tady mám, ale děkuju za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42098
18.7.22 13:26

Mimo tuto diskusi. Jestli je to pro dceru s nízhohistaminovou dietou, soja jí nevadí? Dcera po ní má hrozné křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.7.22 13:27

@Havlova, občas uvařím ze sóji, je pravda, že má často řídké stolice, ale nějaké závažnější problémy jsem nepostrehla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42098
18.7.22 13:29
@MaminkaME píše:
@Havlova, občas uvařím ze sóji, je pravda, že má často řídké stolice, ale nějaké závažnější problémy jsem nepostrehla

Ona je totiž docela alergenní. Ale když nevadí, jedině dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.7.22 13:30

@Havlova Ona prý úplně tu dietu nemusí držet, jen omezit a hlídat si to víc…ale rajče třeba občas dostane, salám také, jen ne tolik, o soje slyším teď od vás prvně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42098
18.7.22 14:09
@MaminkaME píše:
@Havlova Ona prý úplně tu dietu nemusí držet, jen omezit a hlídat si to víc…ale rajče třeba občas dostane, salám také, jen ne tolik, o soje slyším teď od vás prvně
Řídím se Švýcarskou tabulkou tolerance potravin, ale dcera skončila i v nemocnici, protože už nezvládla 3 týdny vůbec jíst, jen zvracela. Když je to takhle na pohodu, tak to je dobře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.7.22 14:16

@Havlova tak to je mi líto. Máte tu tabulku někde v odkazu prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42098
18.7.22 14:22

Mám jí v mobilu, když mi napíšete do SZ email, pošlu vám ji. Nebo zadejte do vyhledávače to, co je na obrázku, ono se vám to ukáže. Omlouvám se, ale nemám teď u sebe notebook a v mobilu mi nefungují odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí