Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Ahoj,předem se omlouvám za pitomý dotaz, ale štve mě to.
Dostala jsem od kamarádky borůvky, prý byly už umyte. Dělala jsem z nich buchtu a když jsem je měla skoro všechny nasypane v těstě, tak jsem si vsimla, ze je v nich v te míše takovéto uschlé ptačí h*vno..
moje otázka zni.. muže nám něco být, když by na těch boruvkach někde byl zbytek.. když se bude buchta pect? Nebo se to to tou teplotou zničí?
FUJ
já bych to vyhodila,
nebo chceš vědomě jíst a dát rodině ptačí trus?
![]()
Kolik máš dioptrií, že jsi neviděla, že ovoce je posra. né?
Kdyby opakovaně řekla, že donesla něco umyté. Stejně jsi to měla umýt. Co už. Ponaučení pro příště.
Tohle bych vyhodila.
No fujtajbl… já bych to vyhodila.. i s tím těstem. Jako vědomě jíst bobky to fakt nechceš
![]()
@Nausika jako ano, ale ja ten bobek v teste neviděla
byl vespod mísy.. ovoce bylo ještě mokré od umývání.. byl to proste 0,5cm suchý ptáci bobek.. žádný takový velký kydanec..
Ten trus z toho zeškrabej, a pak si ho můžeš sníst
ale za mě jsou lepší trusy od slona, pouze můj názor.
Ten trus z toho zeškrabej, a pak si ho můžeš sníst
ale za mě jsou lepší trusy od slona, pouze můj názor.
To bych šla prvněblít a pak bych to vyhodila všechno. Mísu do sava ado myčky. Fuj.
No a já bych to vyndala, i s trochou těsta okolo, a upekla třeba
![]()
@Venesí píše:
Upec to a odnes kamarádce co ti dala ty borůvky
taky možnost ![]()
Normálně na tyhle věci nejsem cíťa a třeba borůvky ani nepereme, ale najít tam přímo kus bobku, vyhodila bych to. I kdyby se pečením vše zlikvidovalo, jedla bych to s odporem.
Ahoj,
předem se omlouvám za pitomý dotaz, ale štve mě to.
Dostala jsem od kamarádky borůvky, prý byly už umyte. Dělala jsem z nich buchtu a když jsem je měla skoro všechny nasypane v těstě, tak jsem si vsimla, ze je v nich v te míše takovéto uschlé ptačí h*vno..
moje otázka zni.. muže nám něco být, když by na těch boruvkach někde byl zbytek.. když se bude buchta pect? Nebo se to to tou teplotou zničí?