Co dnes vaříte k obědu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
23.7.22 13:48

Prvňák včera upekl jablečný koláč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.7.22 14:06

Dneska jsme měli chuť na pizzu. Tak jsme si ji na oběd vyrobili (zrovna se na ni chystám :D). Mám pekárnu na pečivo. Ta zpracovala těsto a my s děckama zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.7.22 14:10

@Tamtama Šikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.7.22 14:11
@Annabela11 píše:
Dobrý den všem. Miluji vaření, ráda peču a ještě raději jím. Otazka zní co dnes vaříte nebo spíše co bylo u vás dnes k obědu. U nás je pečená rýže a hovězí maso na kapustě s anglickou slaninou. Vařite rádi?

Varim rada. My dnes pecene kureci na houbach (kombinace cerstve lisky a susene hribky) a k tomu zapecene jarni bramburky ve slupce s bylinkami a olivovym olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
23.7.22 14:22

Nesnáším vaření. Z 80% vaří naštěstí manžel. Dnes byla sekaná s cuketou, brambory a okurkový salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.7.22 14:28

Dneska máme bramborový salát a kureci stehna pečená, zdelala jsem tam i zbytky nalozene cukety na gril a zbytek cerstve uz horsi mrkve. Ještě jsem pekla skoricove šneky kynuté s oříšky. Zítra budeme dělat nejspíš burt gulas, už na něj máme chuť pár dní 😊

Vaření i pečení mě baví, ale mám na to ráda klid. Raději jsem na to sama, protože jinak mi přijde, že se nadela děsný neporadek, já postupně pořád odklízim, odmyvam nádobí a tak. Snazim se hodne zdelavat „zbytky“ z lednice. Když chci pect nějaký dezert, tak se snažím to naplánovat na den, kdy chci mít i pečený obed / večeři, když už mi jede trouba 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.7.22 14:30

Vařím ráda. Jen teď se to prostě letně šolíchá. Víc se griluje, že je to rychlé. Medaili pro člověka, který vymyslel kontaktní gril. Za dva týdny mám dělat bramborový salát. Jinak dovezou raut na oslavu. Ale salát budu dělat domácí. Tak to bude v pohodě. Ten dělám večer. Už nebude horko večer při práci v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.7.22 14:31

@Lenkauhr Přesně na vaření mám také raději klid…to je pak pro mě ten pravý relax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3048
23.7.22 14:43

Tak já teda vaření nesnáším. Nikdy mě to nebavilo. Takže vymýšlím rychlovky. Teď v létě hodně maso na grilu, různý saláty atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56105
23.7.22 14:50

Teď v létě rychlovky. Dneska linguine se zeleninou. zitra vege burgry a ovozel. Asi upeču roládu s tvarohem a meruňkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.7.22 14:56

@jkra Mňam rolady miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
23.7.22 15:42

Já vaření moc nemusím. Včera večer jsme přijeli od moře, takže dneska bylo k obědu pad thai z naší oblíbené restarace 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
23.7.22 15:45
@Annabela11 píše:
Dobrý den všem. Miluji vaření, ráda peču a ještě raději jím. Otazka zní co dnes vaříte nebo spíše co bylo u vás dnes k obědu. U nás je pečená rýže a hovězí maso na kapustě s anglickou slaninou. Vařite rádi?

Vařím ráda, ale nesnáším vymýšlení „co zase dneska vařit“ uffff :D

Vepřové na žampionech + rýže ( já ještě vařenou brokolici )

• Citovat
  • Upravit
3048
23.7.22 15:47
@shadowbabe píše:
Vařím ráda, ale nesnáším vymýšlení „co zase dneska vařit“ uffff :DVepřové na žampionech + rýže ( já ještě vařenou brokolici )
:palec: to budu vařit zítra.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
23.7.22 16:05

@Dara90 ať se vydaří a chutná :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie