Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ona je tchýně totiž extrémní hypochondr a celý den pročítá stránky o nemocech a tak.
Dokonce když jsem rodila, tak mi zakázala se sprchovat, že nikdy nevím jestli nemocniční sprchy nejsou kontaminované🤣
Ale řekla jsem jí ať vypadne nebo ji pose*u, protože jsem byla po klistýru. Stejně jsem se pak sprchovala.
Měla bych manželovi říct, ať jí sebere počítač, to by bylo nejrozumnější řešení🤣
Co dělala tchýně u porodu proboha? ![]()
@mado píše:
@ontarova.stara jasně, dáme klukovi panáka.
Kapneme do mlicka malyho rumicka
.
@ontarova.stara a kluk bude zdravej, žádná horečka, žádný bacily.
@mado píše:
@ontarova.stara a kluk bude zdravej, žádná horečka, žádný bacily.
Vypalime cervika
.
Perfektní název, ale až takový drama jsem nečekala
. Tak žloutenka je blbost, to je jasný. Já teda mám zkušenost, že při horečce děti i já nemáme na šunku ani pomyšlení. Já mám vždycky chuť jen na mandarinky nebo pomeranče, podle toho někdy i poznám, že se o mě nemoc pokouší.
dobra ![]()
Me jednou mama zakazala poustet plazici se dceru na terasu a ven. Pry ji muze do oka kaknout holub a ona oslepne ![]()
Ale neurazela se teda a doted se tomu zasmejeme.
Ale teda tvoje tchýně je opravdu dobrá
já bych se upřímně zaslala a dítěti dala nový rohlík se šunkou se slovy mé dítě, má pravidla ![]()
Ale teda když sjem čekala dvojčata, tak jsem se od jedné velice milé starší příbuzné dozvěděla, že když se budu ohýbat pro věci co mi spadnou, místo toho, abych si drepla, tak se mi ty děti uškrtí na pupeční šňůře. Jo a při jízdě autem k nim jsem jim prý způsobila otřes mozku.
by ses divila co všechno lidi dokážou vymyslet. ![]()
K tomu mě napadá jen „tchyně a uzený…“
![]()
(ne, já mám zlatou, zaklepat
)
@PapeJ píše:
Tak to je hustýýý. Na tohle moje tchyně ještě nepřišla a to čte časopis Zdraví a sleduje všechno možný…I když včera mi říkala, že sladký se dětem usazuje na játrech, takže k Mikulášovi jim nemám dávat moc sladkostí
Tak určitě lepší tento názor, než kdyby cpala děti sladkostmi horem dolem, ne?
@mado píše:
Já to znám tchyně a uzený…tchyně a šunka, to nevím, co se bude rymovat
Na krček šňůrka?
A to víte že když se na těhotnou podívá zlé kůň tak bude dítě uhranutý ![]()
@boball píše:
Co dělala tchýně u porodu proboha?
Prijela do porodnice zkontrolovat tu sprchu, ne? Aktivni dobrovolnice ![]()