Tchýně - nevím, jak to bude dál

45
28.6.16 13:05

Tchýně nevím jak to bude dál ...

Ahoj, no kde začít. Mám strašnou tchýní, nikdy bych neřekla že někoho budu natolik nenávidět… Začalo to tím že přítelovi pokaždé když se napila tak mu říkala že si měl užívat a vyzkoušet více partnerek.. ona je totiž na jedné sexuální stránce Amateři takže je zvyklá se co hodinu tahat s někým jiným. To je mi jedno at si dělá co chce ale nemusí kecat tak blbý keci. Pak jsem se tam přistěhovala a to sem dělala jenom otroka prala žehlila i kalhotky krmila každý ráno a večer králíky a vařila o sto šest.. + zaměstnání. To bych ještě nák psychicky zvládla, no ale pak mě napadlo si najít její profil na těch amateréch… a co sem tam nenašla 8o psala tam přímo o radu že si její syn našel prej ho** kuchařku a má kvuli ni atopickej exem jinak mimochodem ona kupovala pomalu zelený maso a snažila se to zamaskovat množstvím česneku… no a já sem prej ho*** kuchařka, at ji pomůžou se mě zbavit.. pak nás vyhodila z bytu, že jsme prej neořezaly strom ( jeden den jsme chtěly mít pro sebe a šly jsme se projít ) to pak jenom vzkázala po přítelově sestře at se už se nevracíme.. je to :pocitac: :pocitac: strašnej manipulátor oba jsme s přítelem mladí ( 21 ) a ona jenom stačí aby fnukla a přítelovi to strašně rve srdce.. ona ví že na mě to neplatí je to herečka.. nikdy sem pro ti ni nic neměla ale tohle už se nedá vydržet no a hlavně proč to sem píšu je ten duvod že s přítelem čekáme miminko, furt nám říkala že by jsme měli počkat aspon 10 let a bla bla oba s přítelem jsme se tak rozhodly chtěly jsme být oba mladí rodiče. No a tet vyprděná a myslí si bův co že budeme kámošky.. :zed: :zed: sem v 8 měsící a snaží se mi vlíst do zadku.. furt se mě ptá jak se citím a bla bla že bych měla jest bylinky co jí rostou na zahradě. Řekla sem že od ni nic nechcu, a nechcu aby vubec malou viděla.. nevím jestli sem nemocná ale jsem na nu alergická, strašně si to maluje jak bude mala u ní a tak ale to se jenom plete.. těch případu jak se ke mě chovala bylo milion ale to bych sem ani nepsala.. Nechtěla sem odepírat male babičku ale nevím jak to mám vnitřně potlačit.. :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15511
28.6.16 13:09

Přečetla jsem to jen do poloviny.
Celý text je jedna velká hrubka. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.6.16 13:10

Tak se osamostatněte, když chcete být dospělí tak se vším všudy, ne…? Ráda bych znala i tchynin názor, a to netvrdím, že jsou všechny zlaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.6.16 13:11

@šmoulice jestli je to tato stránka o pravopisu tak to pak jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
28.6.16 13:11

@Weronika28 já tě naprosto chápu… mám něco podobného s tchánem. teď jsem ve třetím měsíci a neumím si ani představit, že by si to malý vzal do náruče. vnitřně bych to asi nepřekousla. vím, že kvůli tomu budou s přítelem rozbroje, ale svoje dítě prostě nesvěřím člověku, který je schopný mě urážet, vyhodit z domu a hlavně někomu, ke komu nemám důvěru. tečka. držím pěsti, chce to pevné nervy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
28.6.16 13:13

Tak do toho kde si co tchýně píše ti nic neni, je to její věc.. a pokud vám tak vadí najděte si vlastní byt a vůbec se s ní nemusíš vidět… :nevim: pokud bydlíte u ní, budeš muset ledacos překousnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
28.6.16 13:13

Presne neda se to cist. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.16 13:15

Jsi dospělá, tak se dle toho zařiď. A né že si najdu chlapa, nakvartýruju se k tchýni a pak dělám poskoka a pomlouvám na emiminu tchýni jaká je kur.va když je na amateri.cz
:zed: fakt mladí, dospělí a nemají co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.6.16 13:16

@H8n204S, Bydlely jsme rok v Jihlavě to nedala pokoj a furt přítelovi říkala at ode mě odejde.. Tet jsme zpátky v Olomouci, bydlíme samy pořád se snaží u nás být a vlezdoprdelačit.. To by mě samotnou taky zajímalo co by řekla protože ona neřekne pul slova upřímě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

Proc nejdete bydlet sami? Předpokládám, ze pokud jste dite pocali planovane, tak mate finanční zázemí. Radši nájem a v klidu navštěvovat tchýni - dost by to vycistilo vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839

To si to po sobe nemuzes zakladatelko precist? Vzdyt je to takova slatanina gramaticky i obsahove, ze to ani nejde docist do konce.

Příspěvek upraven 28.06.16 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
28.6.16 13:17
@Tichošlápek píše:
Proc nejdete bydlet sami? Předpokládám, ze pokud jste dite pocali planovane, tak mate finanční zázemí. Radši nájem a v klidu navštěvovat tchýni - dost by to vycistilo vzduch
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A mám kafe v ntb, díky!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
28.6.16 13:18

Pokud bydlite u ni, musis jet podle jejich pravidel. Radim: Odstehovat se, jinac te ta averze sezere zaziva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15511
28.6.16 13:18
@lauraka píše:
To si to po sobe nemuzes zakladatelko precist? Vzdyt je to takova slatanina gramaticky i obsahove, ze to ani nejde precist do konce.

I kdyby si to přečetla, tak to bude stejně jedno.  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.6.16 13:19
@Weronika28 píše: @H8n204S, Bydlely jsme rok v Jihlavě to nedala pokoj a furt přítelovi říkala at ode mě odejde.. Tet jsme zpátky v Olomouci, bydlíme samy pořád se snaží u nás být a vlezdoprdelačit.. To by mě samotnou taky zajímalo co by řekla protože ona neřekne pul slova upřímě…

Aha teď čtu, ze sami bydlíte. Tak ji slušně vymez, kdy se muže stavit a hotovo. Teda ale ten pravopis je fakt hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová