Tchýně vydírá smrtí

Anonymní
4.5.11 17:53

tchýně vyhrožuje smrtí

Ahojky ženský.. zas mi hnula ta milá paní žlučí.. Dnešní sms pro mého milovaného „díky tobě jsem dnes byla málem po smrti“
Přítel spal po noční, vždy tedy vyřizuju hovory já aby ho telefon nebudil kvůli blbinám a aby se nepodcenilo něco důležitýho.. tak to tak čtu a vjel do mě takovej vztek.. příjde to jenom mě jako citový vydírání? Jak jí mam vysvětlit aby se nad sebou zamyslela a nestrašila nás furt tím, že umírá, nebo, že jí zabíjíme..
Btw: kopla ji elektrika, nějaká žárovka co zapajoval muj přítel před deseti lety.. moc děkuji za vaše příspěvky.. potřebuju si to ujasnit… celá se třesu z toho jak ta paní má potřebu manipulovat s lidma přesvědčním jich o tom jak je nesmírně křehká…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
4.5.11 17:59

No jestli jí vydržela žárovka 10let, tak to je na žárovku slušný výkon :mrgreen:

Jako chápu, že je v šoku, že jí kopla elektřina, taky bych byla, ale tak ona to asi zjevně nebude jeho vina, když s tím byl problém až za dlouho, kdyby to bylo špatně zapojené, tak by ji to koplo hned :nevim: Ale třeba jí to zkrátka nedochází… Já bych ignorovala poznámku o smrti a spíš zjišťovala, zda na ten okruh nemá zapojeno moc spotřebičů, zda jí tam nezatýká, aby pak fakt nebyla po smrti.
Zkrátka bych se na to snažila podívat zvrchu, asi jí máš plné zuby, ale je zbytečné toto brát osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
4.5.11 18:08

A co kdyby si napřed vypla jističe, když jde vyměňovat žárovku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 18:10

a jaky mas od zacatku vztah s tchyni jinak?a jak dlouho jsi s pritelem??a to je jeji jediny syn ju?nebo jak?treba si jen nemuze zvyknout,ze uz neni „jenom jeji“ …

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
4.5.11 18:12
MarketaJ píše:
A co kdyby si napřed vypla jističe, když jde vyměňovat žárovku :zed:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4486
4.5.11 18:13

Naše to dělala taky. JE to vydírání. U nás to teda dopadlo tak, že se přerušiyl veškeré styky. Vysvětlit bohužel těmto osbám nejde nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 18:23

ja bych to brala s nadhledem. mavla nad hysterkou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.5.11 18:23

bych ji napsala at si priste objedna na opravy profesionala za penize, at si vypina pri manipulaci s proudem elektriku a at si klidne hodi masli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.11 18:26

ahojky, tu zakladatelka..
má dva syny, ten můj je její druhý, mladší syn.. jsem s ním třetím rokem, ovšem neodtáhla jsem jí ho nijak daleko, je s ní stále v jednom paneláku… Špatně jsem to napsala, jde zřejmě o zapojení elktřiny ale ve sklepě, v nějaké sušárně či kde, nevím nikdy sem tam nebyla.. ne o žárovku jako takovou, o zářivku a asi to jak je to zapojené.. vážně netuším, moc inf. mi neposkytla ani mě to nezajímalo, po té sms jsem jí volala, co to píše svýmu synovi za bláboly když je po noční a ona se začala smát, že jí to příjde uplně v pořádku napsaný.. řikam, když už tak když ti teda nic není tak to napsat tak, že něco blbě zapojil, že tě to koplo či cokoli ale nemluvit hned o smrti, vyděsila mě k smrti.. nebo za tu svoji hodit aspoň smajlíka.. mě z ní jednou trefí šlak..
Vztahy jako takový mno snažim se jí respektovat jak jen to jde a vycházet těmto jejím šokům vstříc a spíš je ignorovat ale tohle mnou fakt cloumlo… v neděli jí totiž přítel bouchl dveřma před nosem po tom co jsme na sebe měli po dlouhé době zas chvilku a ona nejdřív volala, pak nějaké sms, chtěla zájem a když vyřídil telefon poté odepsal na její sms tak po hodině přišla a opřela se o zvonek, samo vzbudila dítko a bylo po naší chvilce.. toto s oblibou dělá častěji než by člověk vydýchal.. přítel to už nevydržel a seřval ji co blbne, co takto neurvale zvoní když ví, že nám okolo poledne spí mimčo.. omluvy jsme se nedočkali a dnes toto.. jakoby to zas chtěla smést, hodit na nás, že my ji zabíjíme tak proč by ona nám nemohla narušovat soukromí..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.11 18:28
jizvíková píše:
bych ji napsala at si priste objedna na opravy profesionala za penize, at si vypina pri manipulaci s proudem elektriku a at si klidne hodi masli

ona říkala, že ji zachránilo život, že tam měla elektrikáře.. mno pokud tam ten odborník byl potom nevim co se k tomu sere ona stará bába.. já nevim co je elektrika ve 30ti letech, nechci to vědět, bojim se toho a ona se do toho montí když tam má profika.. proč proboha a proč pak dělá ze syna vraha..

• Citovat
  • Upravit
14046
4.5.11 18:31
Anonymní píše:
jizvíková píše:
bych ji napsala at si priste objedna na opravy profesionala za penize, at si vypina pri manipulaci s proudem elektriku a at si klidne hodi masli
ona říkala, že ji zachránilo život, že tam měla elektrikáře.. mno pokud tam ten odborník byl potom nevim co se k tomu sere ona stará bába.. já nevim co je elektrika ve 30ti letech, nechci to vědět, bojim se toho a ona se do toho montí když tam má profika.. proč proboha a proč pak dělá ze syna vraha..

bych řekla, že kecááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 18:31
Anonymní píše:
ahojky, tu zakladatelka..
má dva syny, ten můj je její druhý, mladší syn.. jsem s ním třetím rokem, ovšem neodtáhla jsem jí ho nijak daleko, je s ní stále v jednom paneláku… Špatně jsem to napsala, jde zřejmě o zapojení elktřiny ale ve sklepě, v nějaké sušárně či kde, nevím nikdy sem tam nebyla.. ne o žárovku jako takovou, o zářivku a asi to jak je to zapojené.. vážně netuším, moc inf. mi neposkytla ani mě to nezajímalo, po té sms jsem jí volala, co to píše svýmu synovi za bláboly když je po noční a ona se začala smát, že jí to příjde uplně v pořádku napsaný.. řikam, když už tak když ti teda nic není tak to napsat tak, že něco blbě zapojil, že tě to koplo či cokoli ale nemluvit hned o smrti, vyděsila mě k smrti.. nebo za tu svoji hodit aspoň smajlíka.. mě z ní jednou trefí šlak..
Vztahy jako takový mno snažim se jí respektovat jak jen to jde a vycházet těmto jejím šokům vstříc a spíš je ignorovat ale tohle mnou fakt cloumlo… v neděli jí totiž přítel bouchl dveřma před nosem po tom co jsme na sebe měli po dlouhé době zas chvilku a ona nejdřív volala, pak nějaké sms, chtěla zájem a když vyřídil telefon poté odepsal na její sms tak po hodině přišla a opřela se o zvonek, samo vzbudila dítko a bylo po naší chvilce.. toto s oblibou dělá častěji než by člověk vydýchal.. přítel to už nevydržel a seřval ji co blbne, co takto neurvale zvoní když ví, že nám okolo poledne spí mimčo.. omluvy jsme se nedočkali a dnes toto.. jakoby to zas chtěla smést, hodit na nás, že my ji zabíjíme tak proč by ona nám nemohla narušovat soukromí..

a predpokladam ze ona je sama a bez chalpa asi vid??nejspis je to klasika-osamocena pani v letech,ktera je upnuta na sveho synka a neustale na sebe pout pozornost..no,reseni moc nevidim nu,podle toho co pises by asi nepomohlo si s ni promluvit vid? :think:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
4.5.11 18:32
jizvíková píše:
Anonymní píše:
jizvíková píše:
bych řekla, že kecááááá
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
12658
4.5.11 18:38
LucaLuca píše:
Naše to dělala taky. JE to vydírání. U nás to teda dopadlo tak, že se přerušiyl veškeré styky. Vysvětlit bohužel těmto osbám nejde nic…

tak u nas taky tak .. vydieranie o umierani stale dokola pritom sme si menili program aby bola spokojna a pomohlo len nestretavat sa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.11 18:41

jani mluvim s ni furt.. nefunguje to… a už mě to nebaví, sem z ní vyčerpaná víc jak z malého dítěte… ano je sama.. přítele má ale bydlet s ním nechce, jen se oddávají tomu no.. a neopomene mi to vždy zdůraznit.. ale po*rané trenky prý už nikomu prát nebude..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová