Těhotenská erupce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1773
15.1.11 01:16

těhotenská erupce

Ahojky,

chtěla jsem se zeptat zdali se někdo v těhotenství setkal s tzv TĚHOTENSKOU ERUPCÍ (PRÝ PRO TO NENÍ ČESKÝ NÁZEV A LAICSKY SE TO PŘELOŽÍ TAKTO.)

je to když vaše tělo odmítá nebo je alergické na plod.a projevuje se to vyráškou která svědí a občas se to slévá ve fialové fleky.já jí měla při prvním těhu a chceme druhé a doktor mě upozorňoval že to bude i při dalším těhu a že to přijde dřív.(při prvním těhu se to začalo projevovat 14 dní před termínem porodu.

děkuji všem za názory a rady se zkušenostma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6725
15.1.11 09:00

Já teda nevím, jestli jsem měla tohle. Nicméně taky asi 3 týdny před porodem jsem měla kopřivku o které mi bylo řečeno, že je těhotenská (ne reakce na nějaké jídlo nebo tak). Bylo to strašný a hrozně jsem se bála, že se to u druhého vyskytne taky, ale díky bohu jsme to zvládli bez toho. Tak doufám, že u třetího se to zase nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
15.1.11 10:04

Já mám ekzém, v těhotenství jsem ho měla i na břiše a doktorka se toho pořád děsila a bála se, že je to od jater, nic o alergii na plod nikdy neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
15.1.11 13:44

raduško – no u mě si právě taky mysleli že to je od jater dělali mi testy ale vše bylo ok a doktorka mě poslala na kožní pač si nebyla jistá a kožař to potvrdil a právě mi upozorňoval ža se určitě oběví i při dalším těhu a pravděpodobně dříve než až ke konci.

jahudko – děkuji za info třeba se taky tomu vyhnu pač to svědění bylo fakt děs 8-o :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek