Těhotenská móda Brno
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
těhotenská móda brno
Ahojky všichny maminy! Jsem ve 28. týdnu a pomalu, ale jistě se začínám zakulacovat. Můžete mi prosím některá z vás poradit kam vyrazit na nákupy těhotenské módy v Brně
( sháním nějaká trička a hlavně zimní kabát)? Moc děkuju za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Halenky a kalhoty do práce jsem kupovala v obchodě s těhotenským oblečením ve Špalíčku. Nápadité těhot. oblečení měla i paní z obchodu v Kr. Poli přímo na Palackého tř. Bundu áčkového střihu jsem si koupila ve větší velikosti, pokud si dobře pamatuji, ve výprodeji v Marks & Spencer. Občas ji nosím i teď na zahradu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám na prodej moc pěkný těhotenský kabát (a svetr). Čekala jsem dvojčata a ten pupek se do něj krásně vlezl. Podle ramen tipuju na velikost cca 40 (v ramenou mi byl velký).
KUpovala jsem ho v těhu módě v OD Omega na Svoboďáku.
Jestli máš zájem, tak další info, fotka atd. přes SZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A já pro změnu nabízím k prodeji dvoje těhotenské rifle, halenku, triko a sukni.
Vše je kupované ve Špalíčku v obchodu s těhotenskou módou na výšku postavy cca 160-162 cm, vel. S-M. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem byla těhotná hlavně v létě, ale téměř všechno oblečení jsem nakoupila v H@m v Olympii - vzadu u spodního prádla majì sekci pro těhotné a kojící. Nechtěla jsem za to dávat moc peněz a mám vel. 34/36, což neměli skoro nikde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, děkuju všem za rady. V sobotu jsem se vydala do olympie do HM. Měli tam docela dost věcí, ale kabáty už byly rozebrané…co už, budu doufat, že dovezou další várku s menšíma velikostma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..,nemáte na prodej některa rifle??velikost 38.Jsem bezradná v nákupech
jsem v 18t a už mě všechno tlačí na pupek ![]()
- Citovat
- Upravit
Petsader : ahojky, rifle na prodej bohužel nemám, ale v HM jich měly spoustu a za docela dobrý peníze. Všechno tak do 800,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petsader píše:
A kde v HM??Vaňkovka??atd
HM ve Vaňkovce je malé, zavítala bych spíš do Olympie nebo na Českou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem to vyřešila úplně super. přes bazoš. cz jsem si zakoupila rifle..super sedí jako nové a cena 250kč:-)to se vyplatí..
![]()
- Citovat
- Upravit
Těhotenská moda
Zdravim, v Brně byl obchod s těhotenskou módou v pasáži Rozkvět. Snad tam ještě je.:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tady dělá moje známá, mají pěkný věci: http://www.maternity.sk/index_cz.htm a nebo ještě v Olympii v Puntanele značka. MAMA LICIOUS, mají tam velký slevy a co jsem viděla naposledy, tak tam měli několik kabátů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit