Ostrava těhotenské oblečení

jasmina27
15.9.12 18:57

ostrava tehotenske obleceni

Damy :? poradte kde najdu v ov obchod s tehu oblecenim. brisko roste a ja nemuzu vecen chodit v teplakach.uz se vidim v zime teplaky a kozacky :lol: coz neE cily kam zajit, neni zbytecna cesta do sopinu ´jakoze hm,ca…co? ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
15.9.12 19:23

Tuším, že něco mají v Lasu v CA ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
15.9.12 19:24

Jo laso juknu a uvidime dik

• Citovat
  • Upravit
3047
15.9.12 19:36

Ahojky :kytka: nové i secondhandové těhu oblečení mají v obchodě Dvojčátka na Kuřím rynku:
http://www.dvojcatka.cz/katalog.php?…
Legíny jsem koupila v HM ve fukušimě, ale nejlepší věci za pár peněz mají v second handu UNO nebo jak se to jmenuje, kousek od katedrály Božského spasitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17107
15.9.12 19:46

@Lennia - ahojky, nevíš jestli v tom obchodě na kuřím rynku mají i kočárky pro dvojčata? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.9.12 19:50

Ahoj já kupovala v C&A v Shopping parku těhu kalhoty, jinak jsem je nikde nemohla sehnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
15.9.12 19:51

@Králičice určitě měli na prodejně aspoň jeden kočárek pro dvojčátka, ale už je to nějaký pátek, co jsem tam byla… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17107
15.9.12 19:54

@Lennia - no moc děkuju- jsem ráda, že něco takového pro dvojčátka v Ostravě je- příští týden tam kouknu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
15.9.12 19:58

Ja kupovala v CA a vim, ze i v HM maji pekne kousky. Ten sekac na kurim rynku je taky fajn, ale kocarky jsem tam tedy nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
15.9.12 20:11

Výběr mají v nové karolině v H+M. Pak ještě nepřebrané ve Futuru v C+A. ALe i tak to je bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
15.9.12 21:12

Já jsem nejlepší kousky koupila v Polsku, v Těšíně hned za hranicemi. V „domácích“ obchodech jsem skoro nic nesehnala, hlavně kalhoty byly šílený problém, mám 160 cm a 45 kilo, všechno na mně viselo. V Polsku jsem koupila perfektní rifle a na léto šortky, se kterými jsem se po porodu těžce loučila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
15.9.12 21:28

Mám jedny pěkny kalhoty s HM kdyby si chtěla k prodeji + milion triček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33023
15.9.12 21:38

Já jsem měla dvoje rifle, jedny z Polska a druhé od kamarádky. Jedny kalhoty z CA (ty si budu přešívat na normální, protože je absolutně zbožňuju). Těhu oblečení mají i v HM, a viděla jsem i v sekáči Leona naproti Nové radnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
27.10.12 08:54
@andelka83 píše:
Já jsem měla dvoje rifle, jedny z Polska a druhé od kamarádky. Jedny kalhoty z CA (ty si budu přešívat na normální, protože je absolutně zbožňuju). Těhu oblečení mají i v HM, a viděla jsem i v sekáči Leona naproti Nové radnice.

tam maj dobre vecic :potlesk: ky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.12 18:16

Ostravsko - nové oblečení

Ahojte slečný :-) Hledám jakoukoliv prodejnu k nakoupení si, jakožto nastávající maminka :-)..co byste mi mohli doporučit? :-) nejde mi vůbec o cenu - peněz je naštěstí dost :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat