Ostrava těhotenské oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahojky
nové i secondhandové těhu oblečení mají v obchodě Dvojčátka na Kuřím rynku:
http://www.dvojcatka.cz/katalog.php?…
Legíny jsem koupila v HM ve fukušimě, ale nejlepší věci za pár peněz mají v second handu UNO nebo jak se to jmenuje, kousek od katedrály Božského spasitele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia - ahojky, nevíš jestli v tom obchodě na kuřím rynku mají i kočárky pro dvojčata? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já kupovala v C&A v Shopping parku těhu kalhoty, jinak jsem je nikde nemohla sehnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice určitě měli na prodejně aspoň jeden kočárek pro dvojčátka, ale už je to nějaký pátek, co jsem tam byla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia - no moc děkuju- jsem ráda, že něco takového pro dvojčátka v Ostravě je- příští týden tam kouknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja kupovala v CA a vim, ze i v HM maji pekne kousky. Ten sekac na kurim rynku je taky fajn, ale kocarky jsem tam tedy nevidela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výběr mají v nové karolině v H+M. Pak ještě nepřebrané ve Futuru v C+A. ALe i tak to je bída.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem nejlepší kousky koupila v Polsku, v Těšíně hned za hranicemi. V „domácích“ obchodech jsem skoro nic nesehnala, hlavně kalhoty byly šílený problém, mám 160 cm a 45 kilo, všechno na mně viselo. V Polsku jsem koupila perfektní rifle a na léto šortky, se kterými jsem se po porodu těžce loučila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám jedny pěkny kalhoty s HM kdyby si chtěla k prodeji + milion triček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem měla dvoje rifle, jedny z Polska a druhé od kamarádky. Jedny kalhoty z CA (ty si budu přešívat na normální, protože je absolutně zbožňuju). Těhu oblečení mají i v HM, a viděla jsem i v sekáči Leona naproti Nové radnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
Já jsem měla dvoje rifle, jedny z Polska a druhé od kamarádky. Jedny kalhoty z CA (ty si budu přešívat na normální, protože je absolutně zbožňuju). Těhu oblečení mají i v HM, a viděla jsem i v sekáči Leona naproti Nové radnice.
tam maj dobre vecic
ky
- Citovat
- Upravit
Ostravsko - nové oblečení
Ahojte slečný
Hledám jakoukoliv prodejnu k nakoupení si, jakožto nastávající maminka
..co byste mi mohli doporučit?
nejde mi vůbec o cenu - peněz je naštěstí dost ![]()
- Citovat
- Upravit
Damy
poradte kde najdu v ov obchod s tehu oblecenim. brisko roste a ja nemuzu vecen chodit v teplakach.uz se vidim v zime teplaky a kozacky
coz neE cily kam zajit, neni zbytecna cesta do sopinu ´jakoze hm,ca…co?