Těhotenské kalhoty pro štíhlé

2331
2.7.12 21:08

Těhotenské kalhoty pro štíhlé

Ahoj všem.

Sháním kalhoty(džíny s pásem) pro těhulku, jejíž normální velikost je 34(XS), ale kámen úrazu je ten, že jsem všude sehnala od vel.40 :pocitac: :zed: :zed: :zed: a to mi je zatraceně velký. Děkuji za tipy. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7338
2.7.12 21:11

Zkus H&M já měla 36 (myslím, že měli i menší) a seděli perfektně celé těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
2.7.12 21:12

Zkus happymum. cz, všechno, co mají, je z krásnejch materiálů a pěkně to padne přesně podle udaných rozměrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
2.7.12 21:12

To je normální provokace :lol:

• Citovat
  • Upravit
2331
2.7.12 21:18

To není provokace, ale normální problém s oblečením :lol: Mám teď v 9tt břicho jak u kluka v 16tt takže už bych kalhoty uvítala..v jednom krámě se mi vysmáli, že na co, že se ještě může stát ledacos.. :cert: :cert:

Dík HM zkusím, ale co jsem viděla tak jen vel.38 a více v Liberci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
2.7.12 21:21

Já měla takový malý z CaA a z butiku Ráj dětí u Kohouta.

Příspěvek upraven 13.09.15 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
2.7.12 21:24

Jojo…to znám. našla jsem jeden internetovej obchod, kde jsem dokonce našla velikost 32 a tu objednala - haha! vešla bych se do toho dvakrát i na konci těhotenství s 15ti kg navrch! nevim na koho šijou těhotenskou módu :zed: v CaA mi ségra koupila gatě a ty jsem na sobě neměla ani jednou, byla jsem v tom, jak pytli! takže jsem celý těhotenství odchodila v legínách a dlouhých tunikách. a v Bershka jsem si koupila takový džíny, který jsou jako leginy - bokovky na gumu a nosila to pod pupkem. popravdě řečeno mi i vadil ten pás na kalhotech, svěděio mě břicho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.7.12 21:24

@LN13 HM, některé kousky byly celkem těsné na svoje číslování, takové podhodnocené, já, která měla běžně 38, tak jsem si musela koupit 40 hned na začátku.
A jinak teda nosím gatě netěhotenské, třeba teď mám šortky s nápletem v pase (jen pár cm širokým) z dětského oddělení HM ve velikosti 170 :lol: Nebo z jednoho obchodu s mladou módou Jennifer mám plátěné gatě s joga pasem vel S, mám několikery džíny těhotenské, ale v tomto těhotenství na ně nějak peču a nosím normální oblečení, mnou nakoupené těhotenské kalhoty před skoro 4lety mi totiž je vesměs velké a akorát mi to padá :roll:
Džíny mám např bokové a zapnu pod pupkem, stejně tak bokové šortky, akorát pak musím myslet na to, abych měla dost dlouhé a volné triko a nečouhal mi pupík, to vypadá děsně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
2.7.12 21:27

V H&M, problém je, že to tam mívají probrané a zbývají jen větší velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.7.12 21:42

Já kalhoty ve velikosti 34 koupila v C&A, ale byly určitě o něco větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
2.7.12 21:48

Já jsem tuhle velikost těhotenských kalhot musela koupit v sekáči :D V normálním obchodě jsem je nesehnala (ani v CA je tenkrát neměli) a přes internet jsem se bála, že by mi neseděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.7.12 21:51

V Zare maji nadherne:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
2.7.12 21:52

No já mám normálně velikost 36 a taky mám problém, vše je jak na slony ato i velikosti 36 apod. :nevim: asi se předpokládá, že narostem do obřích rozměrů. Zatím řeším kalhotami normálními plus na knoflík gumičku a je to super. Plus mám jedny od nextu z minulého těhu, které nemají ten pás na břicho ale jen gumu v pase a ty jsou taky super. Navíc mi přijde mimo dávat 1500 Kč za kalhoty, které navíc vypadají příšerně, kdyby aspoň vypdaly dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.7.12 22:08

Necetla jsem diskusi, ale ja normalne sehnala velikost xs tehu dzinu na netu a neni to zadna vyjimka:-).Mam je jeste doma a velikost od svadleny upravenou na 160cm, kdyby jsi chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.7.12 22:18

Jinak vel. odpovida s-ku, ja mela xs (34)a uzasne padly cca od 4mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat