Kde na internetu koupit pěkné těhotenské šaty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde na internetu koupit pěkné těhotenské šaty?
Ahoj holky, poraďte kde na netu sehnat nějaké pěkné letní těhotenské šaty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sisinka04 píše:
Ahoj holky, poraďte kde na netu sehnat nějaké pěkné letní těhotenské šaty?
Nevím, ale počkám si s tebou na odpovědi, taky mě to zajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najeď si třeba zboží. cz zadej tam těhotenské šaty a ony ti vyjedou, dokonce to jde podle ceny, od nejlevnějších, od nejdražších atd… a podle obrázku si vybereš pěkné
- Citovat
- Upravit
@beri píše:
Ahoj, co třeba tady http://www.happymum.cz/
Hezké věci, ale poměrně drahé, na to, že je oblečej jen párkrát… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já taky ráda počkám - sice jsem na úplném začátku, ale nápady se budou hodit:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se moc líbí šatičky, co mají zde www.tehotne.cz/…tenske-saty/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A není to u letních šatů zbytečné? přijde mi, že je spousta normálních širokých šatů, které nejsou tak drahé a jdou nosit i pak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A není to u letních šatů zbytečné? přijde mi, že je spousta normálních širokých šatů, které nejsou tak drahé a jdou nosit i pak
To je pravda, jedny takové mám, jsou úžasné, ale další podobné ne a ne sehnat
Nějaký tip?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@locika Asi ne
, já oblečení přes net kupovat neumím, musím zkoušet, takže u mě vedou náhodně potkané obchůdky a sekáče… občas tedy risknu něco přes MMB nebo aukro, pokud je to za dobrou cenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy nakupuji normální oblečení jen o číslo větší. Mám S a kupuji většinou M, naštěstí je teď dobrá moda a hodně šatů a triček je střižená pod prsama a tam se bříško krásně vejde. Už jsem to tak řešila i v loni a vyplatil se. Často jen díky tomu „těhotenské“ je to o třetinu dražší a pak se to dá sehnat v jiném krámě jako běžná dámská móda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávno měli v Tchibu šaty, přes prsa byly obtažené a pod prsy široké. Ty by se daly nosit v těhotenství a cena je taky super. Odkaz: http://www.tchibo.cz/…0019659.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem teda v těhotenství nosila normální „netěhotenské“ oblečení, dneska to není problém, jen si v klidu projít e-shopy, katalogy, obchody… podle chuti. Dneska člověk sežene opravdu jakýkoliv střih a většinou se tak dají šaty nosit i po porodu…
Osobně bych asi už těhotenské oblečení nekupovala, je to zbytečná investice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit