Oblečení na svatbu 34.tt
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
oblečení na svatbu
Nevíte náhodou, kde by se dalo sehnat nějaké těhu oblečení na svatbu? Buď v okolí Ostravy nebo nějaký e-shop? Jdu kamarádce na svatbu a fakt jsem netušila, že sehnat nějaké pěkné oblečení bude taková fuška. Už dvakrát jsem objednala na happymum. cz, ale jednou mi to bylo malé, teď zase po týdnu volali, že velikost, kterou jsem chtěla už nemají…no je to vopruz
A to nejsem nijak náročná, chtěla jsem jen kalhoty a halenku. Šaty jsem zamítla, páč budu v 34tt a představa mých oteklých nohou v šatičkách..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@matiilda
a co něco v tomto stylu, tam se vejde bříško a schovají se i nateklé nohy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LUCIPERKA-ddub No ty jsou nádherné… já bych na svatbu určitě volila šaty, nosím je od začátku těhotenství, kalhoty nenosím vůbec. Na svatbu se to hodí přeci jen víc a hlavně je to pohodlnější
.
- Citovat
- Upravit
Já si koupila něco podobného jako na obrázku, lehký šifon v CaA nebo HM. Prošmějdi to tam. Záleží tedy jak jsi náročná, ale ačkoliv tyhle levné obchody moc nemusím, tak jsem byla překvapená, že i na tyhle příležitosti bych se tam oblékla.
- Citovat
- Upravit
Já bych oběhla second - handy. Já šla na svatbu v 35tt a měla jsem dlouhé černé kalhoty a moc pěknou pletenou tuniku ke kolenům. Moje mamka má o číslo větší oblečení, tak mi to půjčila. Jen bundu jsem nezapnula, ale schovala jsem to šálou
- Bylo to ale v zimně. Já jsem si na své těhu pořizovala 2 šaty a rifle v sekáči a byly jako nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, já objednávám tady Oblečení je kvalitní a dobře mi sedí. Minulý týden jsem byla taky na svatbě ve 34tt
Měla jsem z toho obchodu šaty a byly pěkné, zboží odesílají hodně rychle a nikdy jsem s nimi neměla problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeee tak presne tyto jsem si ted objednala na svatbu co budu cca ve 30 tt akorat ve fialove barve…Pak pisnu jak vypadaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slunicko6_12 píše:
Jeee tak presne tyto jsem si ted objednala na svatbu co budu cca ve 30 tt akorat ve fialove barve…Pak pisnu jak vypadaly
Ahojík, tak jak to prosím tě nakonec dopadlo…seděly ti ty šaty, nebo jsi je musela upravovat a jakou jsi měla velikost…já jdu na svatbu a zvažuji, že si je taky pořídím…tak ať vím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matiilda já jsem šla na svatbu svojí sestře a byla jsem ve 24tt.
Zvolila jsem o něco volnější šaty aby to bříško moc nešlo vidět, ale aby jsem se v tom cítila hlavně pohodlně.
- Citovat
- Upravit