Těhu móda z Lidlu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.7.12 18:31

Těhu móda z Lidlu

Tak co, která z vás plánuje zítra vyplenit regály v Lidlu? :P Já určitě :P Nemáte některá už předchozí zkušenosti o kvalitě tohoto zboží? :dance:

http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartickaNela
25.7.12 18:33

Dnes jsem tu reklamu viděla poprvé a celkem mě zaujala, jen se bojím si ty rifle třeba koupit, že si je nemohu vyzkoušet :(

• Citovat
  • Upravit
123
25.7.12 18:37

@MartickaNela co vim, kdyz si neco koupis v lidlu za obleceni, muzes to i reklamovat, hodne lidi jsem uz videla, jak u kasy vraci veci a u nas byly tyhle veci v akci asi pred 2 mesicema, ale nic moc, me to tedy nezaujalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
25.7.12 18:40

@Jari1989 No nevim, já v Lidlu samo o sobě nerada nakupuji, tak pro oblečení tam určitě zvlášt nepojedu :) ale nějaké takové kalhoty bych potřebovala na září/říjen, ale asi se stavím někam do oděvů normálně :)

• Citovat
  • Upravit
1748
25.7.12 18:46

Ahojda, já teda ěhu věci nepotřebuju, ale dědeček nám na malou nosí dost věcí a vždy je to super kvalita, takže já bych se vůbec nebála. K tomu zboží se dá vrátit, tak co to nekoupit za tu super cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
25.7.12 18:47

Já se tam zítra vydám, protože kalhoty potřebovat budu a nechce se mi za to vyhazovat majlant. Když to vydrží do prosince je to za tu cenu o. k., pak to můžu mít jako pracovní.

Mám z lidlu 2 trička, žádný zázrak, ale stále vypadají vcelku slušně za ty peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
25.7.12 18:50
@MartickaNela píše:
Dnes jsem tu reklamu viděla poprvé a celkem mě zaujala, jen se bojím si ty rifle třeba koupit, že si je nemohu vyzkoušet :(

Můžeš vyzkoušet doma a když ti nebudou, jde to vrátit, takže super :). Jinak já se teda chystám pro bodyčka a osušku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
25.7.12 18:58

Já si tam minulý rok koupila těhotenské tričko/tuniku a super, kvalitní bavla, pěkný střih. Po porodu jsem ho dala kámošce a pořád vypadá moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.7.12 18:58

V Lidlu jsem si kupovala triko a kraťasy na kolo. Žádná super věc to není, ale za tu cenu se to dá, takže uvažuju o tom tričku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.7.12 19:03

Už jsem tam na sebe také kupovala, bohužel větší, takže druhý den je byl chlap vrátit a naprosto bez problémů.
Dokonce jsem slyšela, že některé maminky třeba koupí boty pro děti v akci ve všech číslech a ty co pak nesedí, jdou vrátit, což mě vytočilo, protože na nás se nikdy nedostalo :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.7.12 19:05
@Anonymní píše:
Tak co, která z vás plánuje zítra vyplenit regály v Lidlu? :P Já určitě :P Nemáte některá už předchozí zkušenosti o kvalitě tohoto zboží? :dance:http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…

Plenit regály zítra v Lidlu nehodlám, protože nemám zkušenosti s těhotenskou módou. ;)
Ale jsem spokojená se sportovními tričky a kraťasy na kolo a běhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.7.12 19:09

@MartickaNela presne, ja tam chodim jen pro zeleninu, ale tez nakupuju jinak jinde ;) Jinak ja tez shanela kalhoty a byla jsem v H&M a nemaji tam vubec nic ani jinde, strihy jakoby mrkvace nebo zvlastni material trictvrtaku, tak snad budes mit vetsi stesti, ja to vyresila teplakama a leginama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
25.7.12 19:13

Já se tam chci jít podívat, jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.7.12 19:23

Já tam na 7:00 posílám manžela pro osušku a pro dětská body alespoň ve dvou velikostech :lol:. Má za úkol všechny předběhnout, zorientovat se v terénu a urvat, co může :lol: :lol:.

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
25.7.12 19:26

@Jari1989 Já to přes léto taky řeším legínama a harémovkama, ale před tím porodem září/říjen už asi budu potřebovat nějaký ty kalhoty :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat