Těhu móda z Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
25.7.12 19:28

@MartickaNela Myslím, že kalhoty jako takové nejsou moc potřeba, mám sice těhotenské rifle, ale nechce se mi do toho soukat, takže řeším výhradně legínami nebo šatami. Šaty mám nakoupené normální z tenkého úpletu (lehký svetřík) i z úpletu silnějšího, společně s punčochami nebo legínami a cardiganem/bundou/kabátkem - na klasické září a říjen naprosto v pohodě :).

• Citovat
  • Upravit
230
25.7.12 19:31

Jelikož už jsem si v lidlu přesně tyhle věci kupovala, poradím…tepláky jsou super, mám bříško veliký a přesto ten pás je ještě větší, takže nikde neškrtí, pěkně se mnou už tři měsíce rostou. pořizovala jsem si je v pátým měsíci a to černý, vůbec nepouští barva a vypadají dobře. zato těhotenský pás(pro jistotu jsem si koupila vel. L abych měla kdyžtak větší) mi nesedí vůbec, je málo elastický i když píší lycra, je problém se do něho dostat a vůbec vypadá divně na bříšku, vůbec se mu nepoddá. kupovala jsem ještě podprsenku, kojící, ale tu tam asi nemájí, ta je taky skvělá. ty džíny bych zkusila, za ten peníz kdyby na ven. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.7.12 19:39

@MartickaNela ja mam termin 10.9., ted jsem ve 33.tt, jenze me hrozi predcasny porod, tak uz na sebe ani nic nekupuju, stejne musim lezet doma :D v pondeli jsem byla u pana doktora a prej mam predcasny kontrakce, tak me poslal do nemocnice a chteli si me tam nechat, delali mi dalsi testy a uz dobry, akorat ted musim byt fakt v klidu a to momentalne moc nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
25.7.12 19:40
@Naima píše:
Já tam na 7:00 posílám manžela pro osušku a pro dětská body alespoň ve dvou velikostech :lol:. Má za úkol všechny předběhnout, zorientovat se v terénu a urvat, co může :lol: :lol:.

Tak to jako předběhne i mě?! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.7.12 19:44

Ze by :D?

• Citovat
  • Upravit
615
25.7.12 19:50

Já tam budu už 6.55 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
25.7.12 21:16
@Naima píše:
@MartickaNela Myslím, že kalhoty jako takové nejsou moc potřeba, mám sice těhotenské rifle, ale nechce se mi do toho soukat, takže řeším výhradně legínami nebo šatami. Šaty mám nakoupené normální z tenkého úpletu (lehký svetřík) i z úpletu silnějšího, společně s punčochami nebo legínami a cardiganem/bundou/kabátkem - na klasické září a říjen naprosto v pohodě :).

Tak mně by to do prosince nestačilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
25.7.12 21:19

@tessy No já mám termín koncec října/žačátek listopadu takže taky si nejsem jista, jestli vydržím v legínách.

• Citovat
  • Upravit
2247
25.7.12 21:27

Já se tam chystám pro ten těhotenský pas vše mě je kratké tak jsem si říkala, že na doma dobrý…myslíte že bude lepší tam jít hned v 7?dostanu se tam až v 10 tak aby na mě něco zbylo bežně tam nechodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
25.7.12 21:31

Já se tam na 7 100% nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.7.12 21:39

@tessy O prosinci taky řeč nebyla, navazovala jsem na září/říjen :lol:. Ovšem já bych je nevyužila ani v prosinci, volila bych teplé legíny, pletené šaty, kozačky a kabát - stejně jako jakoukoli jinou zimu :).

Jinak ten pás z Lídlu - pokud je to ten samý co minule, tak ho nedoporučuji. Koupila jsem je v minulé akci a jsou o ničem. Málo pruží, přes střed břicha jsou napjaté a pod břichem a nad břichem volné.

• Citovat
  • Upravit
230
25.7.12 21:57
@Naima píše:
@tessy O prosinci taky řeč nebyla, navazovala jsem na září/říjen :lol:. Ovšem já bych je nevyužila ani v prosinci, volila bych teplé legíny, pletené šaty, kozačky a kabát - stejně jako jakoukoli jinou zimu :).Jinak ten pás z Lídlu - pokud je to ten samý co minule, tak ho nedoporučuji. Koupila jsem je v minulé akci a jsou o ničem. Málo pruží, přes střed břicha jsou napjaté a pod břichem a nad břichem volné.

s tim pásem jsem to tu taky psala, určitě si ho nekupujte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
26.7.12 11:28

Koupila jsem balení 2 pásů vel. L, příjemný materiál, hladký úplet, nahoře trochu volné, ale nejsme ještě u konce :mrgreen:

1 černé tepláky + 1 tmavé džíny M, jsou to spíš L ka, byly by mi S ka, ale rodím až v prosinci takže do nich určitě dorostu, pohodlné jsou parádně, materiál příjemný.

1 modré pyžámko vel.74 (že by to byl zas kluk? Brala jsem bleděmodrou automaticky :roll: 8o )

Pro kluky na kreslení velký blok a pro Štěpána knížku s úkoly 5-6 let :D

Tak mám na rok zas v Lidlu nakoupeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
26.7.12 11:31

Manžel ulovil bodýčka i osušku. Ta je suprová, lituji, že jsme jich nevzali víc, takže ho tam ještě odpoledne vypravím, snad ještě bude :).

• Citovat
  • Upravit
6726
26.7.12 12:26

Já jsem dnes ulovila moc pohodlné těhu tepláky a těhu rifle…vzala jsem 38 (rifle) a jsou mi tak tak…ale vracet nebo měnit je nepůjdu, 40 by mi asi ještě byla velká…ale ty tepláky fakt doporučuju, příjemnej materiál, alušivej střih…a to jsem teprve v 10tt, takže bříško ještě malinké, ale i tak mě vše škrtí..pás přes bříško mám ohrnutý a přesto nic nikde nevadí, netáhne…takže za mě dávám lidlu jedničku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat