Těhotenský podpůrný pás?

396
15.7.12 12:47

Tehu podpurny pás ???

Ahojda tehule, nemate nekdo zkusenost s timhle typem tehu pasem…silene trpim na zada a chci si koupit ten podpurny pas. http://www.vseprotehotne.cz/…-pas-bezesvy Co vy na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
15.7.12 13:00

Ja mam podpurny pas anitu, na zada ho teda nemam, ale mam dost povisle brisko z minuleho tehotenstvi, tak ho mam na to, zpevni ho to. Jsou ale dny, kdy jsem treba jen v triku doma, kdy ho nenosim a rozdil nevidim.

tenhle pas vypada moc dobre a neni to takova paleta. Me se anita treba pod briskem roluje, ta siroka guma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
15.7.12 13:35

Mám Farlin a dost mi pomohl od bolesti při rozestupu symfýzy. Se zády nemám zkušenost. Ale tenhle vypadá dobře. :palec: Jen nevím, nakolik je „podpůrný“ když je to vlastně „jen“ roura. Neviděla jsem ho na živo, takže nemůžu sloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.7.12 14:16

Některé těhotenské pásy jsou propláceny pojišťovnou, gyndař ti ho může napsat. Ale nevím, které konkrétně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.7.12 17:57

Dekuji za nazory devcata :-) Asi ho zkusim a dam vedet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
31.7.12 18:33

Halo, halo :)
panti prosím tě, koupila sis ten pás? taky mám problémy se zády a na rehabilitaci mi bylo doporučeno, ať si nějaký koupím, ale tápu a nevím jaký :roll: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
3.8.12 15:02

Prodávají se i v DM, jestli máš nějakou blízko zajdi tam. Mají i barevný výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.2.13 12:02

Ahojky, uvažuji o koupi pásu, po pádu na bruslích mám bolesti v kříži, objevili se mi v 18tt. ted jsem 23tt. ale přijde mi tento pás, o kterém tady mluvíte spíš takový jako „na zahřátí“, přijde mi lepší tento pás, ten zdravotnický:
 http://www.dinarin.cz/…pas-409.html

stojí sice tisícovku, ale kdyby to ta pojištovna proplatila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
8.2.16 16:49

Holky, jsem v 22tt a posledni tyden me boliva bricho. Po ranu ok, ale tak od obeda zacne bolet a boli az do vecera. Vecer uz chodim treba na zachod stylem, ze si rukama to bricho podpiram. Kdyz sedim, lezim, neboli. Jen pri chuzi. Pomuze tehotensky podpurny pas? a jaky kdyztak doporucejete? s jakym mate kdo zkusenost? diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.2.16 17:56

@marfra ahoj, ja mela obrovske bricho a doktoei mi pas primo predepsali,protoze.jsem.silene trpela na zada. Dostala jsem ten s tema ksandama a opra du mi pomahal. Presunul cast tihy na ramena a bricho mi to nadzvedlo. Pisu z mobilu a neumim sem dat odkaz..ale najdes v poho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.3.16 16:03

Skvělá věc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.3.16 15:35

Super vec. :)