Těhotenský podpůrný pás?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tehu podpurny pás ???
Ahojda tehule, nemate nekdo zkusenost s timhle typem tehu pasem…silene trpim na zada a chci si koupit ten podpurny pas. http://www.vseprotehotne.cz/…-pas-bezesvy Co vy na to??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja mam podpurny pas anitu, na zada ho teda nemam, ale mam dost povisle brisko z minuleho tehotenstvi, tak ho mam na to, zpevni ho to. Jsou ale dny, kdy jsem treba jen v triku doma, kdy ho nenosim a rozdil nevidim.
tenhle pas vypada moc dobre a neni to takova paleta. Me se anita treba pod briskem roluje, ta siroka guma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Farlin a dost mi pomohl od bolesti při rozestupu symfýzy. Se zády nemám zkušenost. Ale tenhle vypadá dobře.
Jen nevím, nakolik je „podpůrný“ když je to vlastně „jen“ roura. Neviděla jsem ho na živo, takže nemůžu sloužit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Některé těhotenské pásy jsou propláceny pojišťovnou, gyndař ti ho může napsat. Ale nevím, které konkrétně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Halo, halo ![]()
panti prosím tě, koupila sis ten pás? taky mám problémy se zády a na rehabilitaci mi bylo doporučeno, ať si nějaký koupím, ale tápu a nevím jaký
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodávají se i v DM, jestli máš nějakou blízko zajdi tam. Mají i barevný výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, uvažuji o koupi pásu, po pádu na bruslích mám bolesti v kříži, objevili se mi v 18tt. ted jsem 23tt. ale přijde mi tento pás, o kterém tady mluvíte spíš takový jako „na zahřátí“, přijde mi lepší tento pás, ten zdravotnický:
http://www.dinarin.cz/…pas-409.html
stojí sice tisícovku, ale kdyby to ta pojištovna proplatila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jsem v 22tt a posledni tyden me boliva bricho. Po ranu ok, ale tak od obeda zacne bolet a boli az do vecera. Vecer uz chodim treba na zachod stylem, ze si rukama to bricho podpiram. Kdyz sedim, lezim, neboli. Jen pri chuzi. Pomuze tehotensky podpurny pas? a jaky kdyztak doporucejete? s jakym mate kdo zkusenost? diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marfra ahoj, ja mela obrovske bricho a doktoei mi pas primo predepsali,protoze.jsem.silene trpela na zada. Dostala jsem ten s tema ksandama a opra du mi pomahal. Presunul cast tihy na ramena a bricho mi to nadzvedlo. Pisu z mobilu a neumim sem dat odkaz..ale najdes v poho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit