Ostrava těhotenské oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tina007 píše:
@lenajs Jsou v Radvanicích, ale hned u cesty, před tím velkým kruhovým objezdem. Autobusem i autem je tam dobré spojení.
V životě jsem v Radvanicích nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verrru píše:
@lenajs z jaké části jsi? já vím o nějakých v Hrabůvce
Z Poruby, v Hrabůvce se moc neorientuju, ale pořád víc než v Radvanicích
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky mám doma šaty dlouhé modrý potisk na zavázání vzadu, super se v nich chodilo, dlouhé. A ještě mám kalhoty a halenku kupovanou v chiccu.Je to tmavě modrá barva s bílými stehy, je to sportovní značka. Kalhoty jsou na šňůrku a jak břiško roste rostou i kalhoty. Super pohodlné
Halenka je krátký rukáv. Je to spíše na podzimní, zimní a jarní nošení. Kdyby měl někdo zájem pošlu foto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak zkusim - Hrabuvka u Polikliniky v jednom z tech velkych vezaku je Bazarek-prodavaji detske i tehu obleceni, zalezi na co natrefis..pak ve Spalicku je sekac, taky maji tehu, a jeste toto http: //pujcovnadetskychpotreb.sluzby.cz/kde-nas-najdete
tak jsem koupila tehu dziny..
to vsechno vloni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenajs taky jsem z Poruby a tady jsem nekoupila nic. Jedině se dají trička/halenky od ťamanů..a mají taky někdy těhotenské kalhoty, viděla jsem je u kruháče na Hlavní za výlohou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si kupovala oblečení (hlavně kalhoty, sukně, protože různé tuniky seženeš za dvě stovky kdekoliv) v tom obchůdku v Lase. Někdo říká, že je to tam předražené, ale kalhoty za 700,– mi přijdou jako úplně normální cena (i normální netěhu džíny pod 500,– neseženeš). A když jsem si je šla k naší švadleně zkrátit, tak se úplně rozplývala nad kvalitou té látky. A vůbec není poznat, že jsem těhotenské, všichni se ptají, kde jsem je koupila, že chtějí taky ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj já mám těhotenské kalhoty jako nové, a tričko s ultrazvukem miminka na bříšku jesti by byl zájem šlo by se domluvit:-)kalhoty stály 1500 a tričko 1000kč cena dohodou:-)nebudu za to moc chtít. jestli by jsi měla zájem napiš. popř(bych napsala velikosti a foto)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kde v polském těšíně?
Ahojte holky. Prosím vás, některé tu píšete o nákupech v polském těšíně. Můžete mi prosím říct kde tam? Jestli někde u malého trhu, nebo spíš na ul. Glęboka? Ráda bych nakoupila těhu věci v polsku, ale nevím kde začít
děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit