Tip na těhotenské rifle

1342
4.9.12 14:55

tip na těhotenské rifle

Ahoj, mám velkou prosbu. Potřebovala bych poradit nějaké dobré těhotenské rifle a kalhoty. Jsem v 14 tt, břicho skoro ještě nemám, ale normální rifle už mě tlačí. Chtěla bych, aby byly v pase nastavitelné, pohodlné a aby se pás přes břicho moc nezhrnoval. Máte některá nějaký dobrý tip? Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
4.9.12 15:03

Já si vše kupovala v CA, vcelku velký výběr a přijatelné ceny. Hezké věco měli i v HM, ale tam už to bylo dražší.
A kupovala jsem si je někdy kolem 20.tt a vystačila jsem s nima až do porodu (41.tt).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.9.12 15:05

Já si zatím vždy vystačila s HM a CA, jen se člověk moc nesmí koukat na velikosti a spíš to brát odhadem. Z HM jsem měla i pěkné společenské kalhoty do práce a ten pás měli opravdu spíš těsnější.
Osvědčilo se mi raději si koupit aktuální velikost a pak ve vyšším stupni těhotenství koupit větší, než si nakoupit dopředu větší a pka to furt popotahovat nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.9.12 15:07

Já taky měla džíny a tmavé kalhoty do práce z HM, vydržely mi po celé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.9.12 15:08

Já mám dvoje od Nextu - jsou s tou pružnou vsadkou v pásku a oboje pod břicho - ty natahovací pásy mi na břiše vadí. Akorát teda při každém těhotenství poporostu z vel. 36 na vel. 42-44 :oops:. Takže jsem jedny kupovala na začátku a jedny až po půlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
4.9.12 15:37

Doporučuju HM. Měla jsem džíny, legíny černý a bílý a k tomu už jsem kombinovala pár těhotenských vršků. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
4.9.12 15:40

Takydíky za tip :palec: jsou zrovna dny marianne- tak tam mám slevu tak asi zajedu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.9.12 15:54

Já jsem si objednala od Verbaudet a jsou naprosto super, protože mají výměnné pásy na břicho. Menší na menší bříško, větší na větší a potom se dají úplně sundat a jsou z nich normál džíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.9.12 15:55

Já taky doporučuji HMko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
4.9.12 16:00

Take se pridavam k HM. Mela jsem dvoje a super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.9.12 16:09

Ale jinak taky HM. Chystám se taky využít kupon s Marianne, protože nás v říjnu čekají 2 svatby, tak potřebuju něco elegant :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.9.12 16:19

Mela jsem z H&M s pruznym pasem pres bricho a spokojenost velka. Ale ja se vesla do svych starych dzinu skoro az do konce, takze ty tehotenske jsem nosila minimalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.9.12 16:30

U prvního jsem měla tyhle zn. Windstar http://www.mimibazar.cz/foto.php?… - kupované v obchodě s dětským zbožím, byly teda dražší, ale super, nošené celou dobu těhotenství, s nastavitelným laclíkem.
Teď u druhého jsem si koupila kalhoty v Lidlu, nemaj ten laclík, ale jen vysoký náplet a jsou taky fajn :palec: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
1342
4.9.12 16:58

Moc všem díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.9.12 16:58

http://www.tehotne.cz/…enske-rifle/

Ja mam z tohoto obchodu laclace a pak takove latkove kalhoty s tim silnym pruhem pres brisko a maximalni spokojenost s obouma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat