Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky.rada bych chodila na nejake tehotenske masaze,ale vubec nevim jak vse probiha a co to obnasi atd..
2)jak takova masaz probiha,jestly v leze na brise,proto ze to si nedokazu predstavit,to me boli lezet na brisku
3)pri takove masazi se svlleka do podprsenky nebo uplne?jsem stydliva
4)jak casto se na takovou masaz muze chodit?
predem vsem moc dekuji
kamca
Ahoj,
osobně s tím zkušenosti nemám - tady to nikdo nedělá, ale co vím, tak se nesmí dělat shiatsu masáže. Klasické ano. Kamarádka je masérka (ale žije v Německu
) a říkala, že má special stůl pro těhule s dírou na břicho, takže se dá ležet na břiše. Podprsenku si určitě sundat musíš. Možná se dají záda masírovat i v sedě. Poptala bych se v okolí.
Lasička
Ahojky!
Moc ti neporadím, jen vím že kámoška chodila a masírovali jí vsedě.
Páč si z Plzně, zkus se poptat na Slovanský, jmenuje se to tušim Těhulka a dělají masáže těhotných a cvičení a ták. Je to naproti Heposu, na úrovni Jiráskovo náměstí.
Přeju pohodový těhu i masáže!
ahojky. ![]()
baboo myslela jsem prave ze bych chodila do tehulky.mam to blizko a ani o jinem takovem centru pro tehulky v plzni nevim,tak se tam tam na to jeste poptam. ![]()
lasicko tak to je super stou dirou ve stole
.samozrejme budu chodit jen na masaze primo pro tehulky
moc vam dekuji.kamca
Ahojky, já byla při prvním těhu i teď na masáži. Dělá se buď vsedě nebo na tom spec. stole s dírou, jak už bylo řečeno. Radím ti - jen dobře naslouchej svému tělu. Mě se poprvé u toho udělalo špatně, nízký tlak asi, skoro mdloby. Teď bych radila opravdu jemnou masáž, doporučuju aromaterapeutickou - to je spíš takové hlazení těla a udělá ti dobře!