tehotenske masaze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48576
27.2.07 23:03

tehotenske masaze

ahojky.rada bych chodila na nejake tehotenske masaze,ale vubec nevim jak vse probiha a co to obnasi atd..

1. zda muze kazda tehulka chodit na masaze i kdyz je na rizikovem tehotenstvi coz je muj pripad.

2)jak takova masaz probiha,jestly v leze na brise,proto ze to si nedokazu predstavit,to me boli lezet na brisku :lol: 3)pri takove masazi se svlleka do podprsenky nebo uplne?jsem stydliva :oops: 4)jak casto se na takovou masaz muze chodit?
predem vsem moc dekuji :wink: kamca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
28.2.07 11:38

Ahoj,

osobně s tím zkušenosti nemám - tady to nikdo nedělá, ale co vím, tak se nesmí dělat shiatsu masáže. Klasické ano. Kamarádka je masérka (ale žije v Německu :-() a říkala, že má special stůl pro těhule s dírou na břicho, takže se dá ležet na břiše. Podprsenku si určitě sundat musíš. Možná se dají záda masírovat i v sedě. Poptala bych se v okolí.

Lasička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
28.2.07 13:31

Ahojky!

Moc ti neporadím, jen vím že kámoška chodila a masírovali jí vsedě.
Páč si z Plzně, zkus se poptat na Slovanský, jmenuje se to tušim Těhulka a dělají masáže těhotných a cvičení a ták. Je to naproti Heposu, na úrovni Jiráskovo náměstí.
Přeju pohodový těhu i masáže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.07 13:47

ahojky. :wink:
baboo myslela jsem prave ze bych chodila do tehulky.mam to blizko a ani o jinem takovem centru pro tehulky v plzni nevim,tak se tam tam na to jeste poptam. :wink:

lasicko tak to je super stou dirou ve stole :wink: .samozrejme budu chodit jen na masaze primo pro tehulky
moc vam dekuji.kamca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
28.2.07 13:56

Ahojky, já byla při prvním těhu i teď na masáži. Dělá se buď vsedě nebo na tom spec. stole s dírou, jak už bylo řečeno. Radím ti - jen dobře naslouchej svému tělu. Mě se poprvé u toho udělalo špatně, nízký tlak asi, skoro mdloby. Teď bych radila opravdu jemnou masáž, doporučuju aromaterapeutickou - to je spíš takové hlazení těla a udělá ti dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí