Těhotenské oblečení Olomouc

9556
29.1.09 13:47

těhotenské oblečení OLOMOUC

ahoj holky,
nevite kde se da sehnat v Olomouci tehu obleceni? ne jen v centru, ale spis v tech nakupnich centrech, kde je otevreno i o vikendu…pres tyden se do OL nedostanu…

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
29.1.09 13:58

Ahoj, já jsem byla nakupovat v Olympii - je tam H&M a C&A - tam těhotenské věci mají, vždycky pár regálků. Výběr celkem ujde, není to tak, jak když jdeš na nákupy netěhu, ale v pohodě jsem tam vybrala. Jinak Olomouc neznám, jela jsem tam prakticky jen kvůli těmto dvěma obchodům (a musím říct, že H&M mě dost zklamalo - ty věci byly jaksi neslušivé - halenky, popř. na mé slovanské postavě naprosto příšerné - kalhoty - takže mám vše z C&A :wink:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
30.1.09 12:14

Ahoj, taky jsem nakupovala v C&A v Olympii, dlouhé džíny v Benettonu, ale tam je to zbytečně drahé, jinak halenky a trika klidně i netěhu - nabrané pod prsama a volnější. Ještě mají něco málo v OC Haná v hračkářství Puntanela v prvním patře, tam kde mají kočárky (ale tam mají jen pár kousků). Krásné věci měli v době mého těhu v centru ve spešl obchodě kousek od Národního domu - ale taky poměrně vysoké ceny. Venďa z Ol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
30.1.09 18:29

Já jsem v těhu měla sice normálně velké břicho, ale dost hubené nohy, takže na mě sehnat dobré kalhoty, byl problém. Byla jsem šťastná, že v H&M jsem sehnala super kalhoty, v mé oblíbené barvě i dobrého materiálu. Jsem s nima byla naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
30.1.09 19:40

holky diky za tipy, zitra pokud nenasnezi tak jedeme :D jsem zvedava, jestli neco sezenu, vetsina kalhot je mi kratka, tak uvidim jak tehu obleceni …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
1.3.09 09:21

Ahoj Hanuli, tak co jsi sehnala? Já se musím přiznat, že vše nakupuji přes MMB. Kalhoty jsem naštěstí podědila a jsou super…ale začínám se bát co budu nosit v létě…měla jsem jednu sukni, byla mi strašně velká, tak jsem si říkala, že tu určitě zapnu…houby, včera jsem ji zkoušela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
11.9.13 08:38

Ahojte mamky, ráda bych aktualizovala toto téma… Nevíte, kde v Olomouci najít těhu m odu, obchod. Já vím o jednom na dolním náměstí - slůně. Ale tam toho na mamky moc nemají. Nevíte ještě o něčem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.9.13 08:40

@Mamina A
Ahoj, taky zrovna sháním nějaké těhotenské svetry, nebo mikinu…jediné, co jsem našla, tak v Olympii v HM a CA, ale to co tam měli bylo opravdu hrozné :zed:, vypadalo to spíš jako pytle a měli to jen v obřích velikostech :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
11.9.13 08:44

@Anael no já bych právě ráda našla přímo nejaký obchůdek pro nás, nemám moc ráda ani CA ani HM.. a přes net se mi moc nakupovat nechce, netrefím velikosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.9.13 08:46

@Mamina A
Tak to jsme na tom stejně :mrgreen:, ale v centru si myslím, že ani nic není, hledala jsem i na netu a našlo mi to jen samé internetové obchody :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
11.9.13 09:01

Tak s tehu oblecenim je to bida!!! ja sla do terranovy a HM a koupila delsi trika ktery bych mela normalne vel S, tak jsem vzala L a nemam je delsi k leginam ale pres bok k jeanum a ak jsrm sla do takka a k tamanum koupila super delsi propinaci svetry, taky Lko a jsem moc spokojena a s riflema taky, koupila jsrm hodne nizky bokovky vel L a je :) protoze tehu obleceni je katastrofa obecne, ne jen ol. nekdy mam pocit z toho co vidim, e to siji snad na 50ti lete tehulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
11.9.13 09:01

Tak je možná nejvyšší čas nějaký obchod otevřít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.9.13 09:06

Rifle jsem si kupovala asi před čtyřmi měsíci v Lidlu, měli za 199 Kč klasické rifle s nízkým pasem, jsou super :palec:. Tam mají to těhotenské oblečení super, ale musí se vychytat akce, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
11.9.13 09:07

@Mamina A zacla bych tim, ze je na case nejake pekne a modetni tehu obleceni navrhnout a usit. protoze to je fakt hruza. ja nema tehu nic, protoze jsou to hrozny kusy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
11.9.13 09:09

Me stacily ke stesti terranova, takko a tamani a i v hm maji ty dlouhy trika… navic tezce nechapu, ze co ma v nazvu tehotenske je hned predrazene!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat