Těhotenské oblečení Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7797
11.9.13 09:13

U pvního dítěte jsem si taky vytačila s ťamanama a dlouhýma tričkama, protože jsem rodila v létě. Ale co teď sehnat na zimu…? Nějaký ten svetr…? Bundu budu muset nosit rozeplou, s tím už tak nějak počítám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
11.9.13 09:18

@Anael ja si koupila u tamanu dlouhy svetr a dva jeste v takku a kabatek u tamanu takovy balonovy takzesuper…ale co budu delat az se vylozene ochladi na zimni bundu, to nevim. rodit mam v prosinci takze to uz ani moc chodit ven nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
11.9.13 09:21

Byla jsem na tech nakupech min tyden po velke genetice. utratila 2 tis a koupila 4 dlouhy trika, 3 svetry a jeden kabatek… a to jsem 25tt takze pupik uz slusny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.9.13 09:23

@katuska_m
Mně to vychází na březen, ale břicho mi roste už teď :lol:. U prvního začalo až v pátém měsíci, teď okamžitě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
11.9.13 09:30

@Anael me do 19tt vubec nic a ted rostu jako blazen a uz mam 10kilo navrch. takhle jsem si to rozhodne neplanovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.9.13 09:31

@katuska_m
:lol: Já u prvního začala přibírat až v 21.tt, do té doby jsem 9 kg zhubla, teď jsem v desátém týdnu a zatím mám kilo dole :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
11.9.13 09:34

@Anael tak to je hezky, to bych taky brala :) ale ja jedu raketove tak jsem musrla resit to obleceni uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
11.9.13 09:36

@katuska_m souhlasím, tak zacnem navrhovat, šít a prodávat!! Oblečení děsné a drahé. Vědí, že to potřebujeme a že ten sortiment zas tak široký není, tak můžou s cenou vysoko. Já jsem ted 21tt svoje oblečení už je mi tak tak… takže je nejvyšší čas vyrazit na nákupy. A já to taaak nesnáším :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.9.13 09:38

Ještě mají těhotenské oblečení v Puntanele v tescu…ale když jsem se tam byla podívat, tak tričko třeba za 700 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
11.9.13 09:42

Jojo ceny komicke az tragicke!!!proto jsem koupila netehu ve vetsim, nebudu podporovat ty zmetky co na nas chteji cvydelavat. ja koupila 2 dlouhy trika v terranove za 500, jedno v hm za 250. svetr u tamanu 300, v takku 350…takze si nestezuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
11.9.13 16:34

Ahojte, mám stejný problém, potřebovala jsem kalhoty a v CA ani HM nic na mě neměli…v Litovli je jeden obchod, kde mají i větší velikosti a celkem pěkné…ale je fakt, že byli dražší, jenomže jsem je nutně potřebovala.
Jinak jsem měla párkrát štěstí a nakoupila v CA aspoň elasťáky a trika. Potřebovala bych teď sehnat nějaký šaty nebo sukni, ale na nic jsem nenarazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
14.10.13 12:34

Ahoj holky, já jsem ted v 15 týdnu a termín mám v dubnu…ale už taky koukám po těhu kalhotech.Ted se má v Olomouci otvírat ta Šantovka, myslíte že tam budou taky těhu oblečení? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.10.13 12:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
10.11.13 21:29

Tak já koupila rifle v HM-ku v Olympii, jinak co se týká vrchu, tak jsou koupila tři delší bavlněná trika s dl. rukávem v Terranove, jedno za 300kč. A bundu těhotenskou mám koupenou od jedné maminky z jednoho bazárku na netu.Taky neumím odhadnout velikost, ale napsala jsem si s ní, poptala jsem se kolik měří a jak ji sedla a super-zimní bunda je moc hezká a sedí mi akorát.
Tedješte potřebuju pořešit nejaké alespon dva svetry, předpokládám, že taky zkončím u ťamanů nebo zase v Terranove…Ono je totiž opravdu rozdíl, jestli je človek tehotný nejvíc na zimu nebo na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
10.11.13 21:39

Já to řeším zatím tak, že si kupuji větší velikosti :-) a v teranově ted byl výprodej jsem koukala… :-) škoda, že mi nemocenská chodí až po 15ctym :-D :-(
prosím kolik jsi dávala za ty kalhoty z hm-ka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat