Těhotenské oblečení ze second handu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
těhu oblečení ze second handu
Ahoj všichni, jsem teprve ve 12. týdnu , ale bříško už mě celkem dost tlačí v normálních kalhotách, což mě vede k nákupu těhu kalhot. Jenže mám trochu obavu, že za těch dalších několik měsíců ještě dost přibydu (a nejen na bříšku, znám se), tak se mi nechce investovat moc peněz do těhu kalhot. Napadlo mě, jestli nemáte zkušenost s oblečeněím z druhé ruky, myšleno v kameném obchodě, přes net bych to asi nerikovala. V normálním sekáči mi řekli, že takové oblečení nevedou, tak kam jít? Do baby sekáče? Kdybyste měli nějaký tip na sekáč v Praze, budu moc ráda. Přeji všem příjemné těhotenství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já když byla těhotná, tak sem nechtěla investovat takový šílený prachy do těhu oblečení (a taky sem ve všem vypadala jako v pytli
) radši jsem koupila něco mimískovi (mimochodem, to mi zůstalo doteď, takže nakupuj pro sebe a nakupuj pro sebe
) a že je těhu oblečení i v sekáčích tak to jsem nevěděla… ale teď sem zjistila že to chodí (teda aspoň u nás ) tak, že se domluvíš s prodavačkou, jestli by se ti nemohla podívat po např. těhu kalhotech, blůzce, …
tak skus objevit nějakou slušnou a ochotnou paní ![]()
držím palečky ať dobře nakoupíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se objevovaly těhu-kousky v dětských bazarech nebo když jsem udělala větší útratu v sekáči (za dětské věci), paní mi to pak hlídala. Džíny s v:,–(kou v pase z druhé ruky jsem koupila přes MMB - většinou ti prodávající ochotně změří nejen pak s boky, ale i vnitří a vnější délku, výšku sedu, šířku nohavice ve stehně apod. a to už se dá koupit celkem bezpečně i přes net.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si kolem toho 3. měsíce koupila za pár korun v sekáči asi o číslo, možná dvě, větší rifle, protože mý starý mě už taky tlačily. To bylo takové to mezidobí a v šestém měsíci /asi/ jsem musela jít do klasických těhu riflí, a ty jsem si koupila nový, jelikož jsem chodila do práce a musela jsem vypadat slušně, tak prostě nový, s takovou tou pružnou látkovou v:,–(kou přes bříško. Stály sice 900,– v CaA, ale byly tak bezvadné a pěkné, že jsem se po porodu stáněla po podobných, ale už normálních samozřejmě. ty těhotenské jsem pak na bazaru za 500,– prodala, možná bych je prodala i za víc, páč sekáčových těhu věcí je fakt nedostatek, je to všechno rychle pryč. Pokud nemáš známou, tak na to rovnou zapomeň. Možná zkus mimibazar, tam se dá hodně věcí koupit, ale já těch nových nelituju. Tak přeji pohodové těhotenství. A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nas na Jizaku mame asi tak v kazdym druhym detskym sekaci i vyber tehu obleceni - ale bohuzel to neni zadna slava. Nejlepsi ulovky jsem nasla tady http://www.firmy.cz/…ha-repy.html - domluvila jsem se s pani a primo si k ni domu zasla veci vyzkouset
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé tak to jsme byly s Handulinkou u stejné paní
Taky v second handech Koukey by měli mít nějaké těhu věci, ale osobně jsem tam nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás (Horní Měchoupy, Praha) mají těhu oblečení v dětském bazárku. Já jsem zrovna minulý týden zkusila koupit na mmb těhu kalhoty. A koupě se povedla.
Z minulého těhu mám taky zkušenost, že jsem koupila několikery kalhoty na začátku, ale na poslední 2 měsíce už byly malé (ale bylo to léto, tak jsem zase nosila volné šaty a jednu sukni). Takže teď chci taky koupit něco „levnějšího“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
naprosto chápu, že se vám nechce vyhazovat spoustu peněz za nové těhu oblečení.
Za sebe doporučuji www.mimibazar.cz - za rozumnou cenu se dají nakoupit super oblečky (některé dokonce i nové).
Některé kalhoty vydrží třeba jen 2-3 měsíce, ale některé mají tak super střih a vychytávky (několik možností zapínání, regulace gumy v pase atd), že se dají nosit mnohem dýl. Já jsem těhu kalhoty s vyšším pasem musela začít nosit již v 12-13 tt, ačkoliv jsem nepřibrala ani deko, bříško se mi do normálních kalhot prostě nevešlo. Mimochodem jedny nosím do toho 12 tt do teď a to jsem už v 31.
Při nákupu z MMB mám zatím jen dobrou zkušenost je ale fakt, že než něco objednám mrknu na hodnocení dané prodávající. (zatím jsem nakoupila 3 společenštější kalhoty do práce, 2 rifle, 2 3/4 kalhoty a super těhu paletko).
Nepřihlášená Madla
- Citovat
- Upravit
Ahoj ja sem si koupila na mimibazaru troje tehu rifle, z toho jsem nosila jenom jedny, protoze nejpohodlnejsi mi byli tehu elastaky, neni nad ne ![]()
jinak si myslim ze na tu chvili je zbytecne utracet penizky na nove tehu veci, ty maminky to ani nemuzou za tu dobu znicit a pak to kazdy prodava levneji, nekde zapolovicni cenu nez je v obchode…
urcite bych nove nekupovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice nejsem z Prahy, takže těhu second hand v Praze neporadím, ale rozhodně doporučuji oblečení „z druhé ruky“
. Na těch pár měsíců mi přijde opravdu zbytečné platit nehorázné sumy za nové oblečení v klasických obchodech (peníze se brzy budou hodit jinde). Já sama jsem něco měla po kamarádce, něco z kamenných second-handů ale dobře se dá pořídit i na www.mimibazar.cz. Jak už tady někdo psal, i přes internet Ti ochotně ženské oblečení přeměří, takže by neměl být problém. Navíc těhu oblečení je stejně takový „pytel“, takže nějaký ten cm navíc není problém
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, casto ma pekne tehu veci pani v sekaci v Karline… Je to jednu zastavku z Florence smerem ke Krizikovy. Vystoupis a kdyz odjede tramvaj, tak je to hned pres silnici… Jasne, ze treba neporidis hned, ale da se zeptat, jak jim chodi zbozi…
Jinak ja koupila taky na MMB dziny a sedly vyborne (byly znackovy a kvalita byla i na nosenem videt) a bezne kalhoty na ven jsem poridila v CaA. Podle me je cena kolem 600 az 800 celkem uchazejici…budu je mit snad na dvakrat nebo trikrat, podle toho, jak se nam bude dal darit ![]()
Jeste jsem videla prodavat tehu dziny i u Vietnamcu, tak jsem ze zvedavosti koukla na cenu a pohybovala se kolem 1000,–, takze zadna slava…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem si kupovala první těhu džíny na konci 4.měsíce u první dcery v kamenném obchodě a v 7 .měsíci už mi nebyli, přes stehna a boky jsem se dál nedostala… Takže doporučuji, pokud tě děsí cena, jít do těch z druhé ruky. Na Mimibazaru, možná i jinde ti opravdu přeměří každý údaj, který si řekneš a budeš potřebovat - já osobně odtud mám již několik celkem dost dobrých kousků za super ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Re: těhu oblečení ze second handu
mára píše:
Ahoj všichni, jsem teprve ve 12. týdnu , ale bříško už mě celkem dost tlačí v normálních kalhotách, což mě vede k nákupu těhu kalhot. Jenže mám trochu obavu, že za těch dalších několik měsíců ještě dost přibydu (a nejen na bříšku, znám se), tak se mi nechce investovat moc peněz do těhu kalhot. Napadlo mě, jestli nemáte zkušenost s oblečeněím z druhé ruky, myšleno v kameném obchodě, přes net bych to asi nerikovala. V normálním sekáči mi řekli, že takové oblečení nevedou, tak kam jít? Do baby sekáče? Kdybyste měli nějaký tip na sekáč v Praze, budu moc ráda. Přeji všem příjemné těhotenství.
Ahoj já si zvykla na nákupy na netu a nemůže nechat dopustit na www.ferya-shop.cz všechno bylo rychle a hlavně sedělo! čemuž jsem na zaćátku moc nevěřila
- Citovat
- Upravit
TĚHOTENSKÝ SECONDHAND
Dobrý den tbudoucí maminky:)
Mám na Vás dotaz,) Uvítaly byste specializovaný kamenný těhotenský second hand? Aco ještě by v něm nemělo chybět? Jakou cestu byste do takového krámku vážily…stačilo by kdyby byl někde v dosahu metra?:)
Díky za tipy a postřehy
Aja
- Citovat
- Upravit
Kameny tehu-sekac
Jasne ze bysme uvitaly kamenny tehotensky sekac. ![]()
Nejlepe u metra a jeste lepe u hlavniho nadrazi, tam se muzou stavit snadno i mimoprazske:-)
Nejlepsi je to spojit s detskym sekacem, aby tam spokojene zakaznice chodily i potom:-) Ale tech je az dost.
A kdyby tam krome veci z druhe ruky byly i napr. nove tehotenske puncochace (tluste i tenke, ruzne barvy), kojici pyzama a nocni kosile, tehotenske ledvinove pasy, a spodni pradlo.
Krome prodeje by mohl od matek i veci vykupovat.
To by tedy bylo super.
Nebo uz takovy nekde v Praze je?
Zatim jsem ho nenasla. Vim jen ze je v Benesove.
- Citovat
- Upravit