Těhotenské oblečky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
jakmile to ma nalepku „tehotenske“ - je to razem o x penez drazsi
takze lepsi jsou veci normalni, lec ponekud vetsi ![]()
jinak kamaradka, co tam kupovala byla s kvalitou spokojena a pekne jsou, o tom zadna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u tricek ci svetru se to da opravdu resit o par velikosti (ja si vystacila o jednu vetsi), ale nicmene u kalhot, pripadne sukni se to moc neda. Tedy pokud nechce clovek vypadat s prominutim jak strasidlo (no mam v zive pameti kolegyni, ktera nosila manzela kalhoty
).
Ja mela z CA pekne dziny do pasu a staly jako dziny klasicke, pak normalni kalhoty do prace asi za 700,– a platene trictvrtaky za necelych osm stovek a s tim jsem vystacila po zbytek tehu pac jsem normalni kalhoty mela do pateho mesice. Jinak doporucuji tehu modu v HM, ale netusim jestli je i Brne (urcite je v HM v Letnanech)
- Citovat
- Upravit
těhotenské oblečení
Dobrý den,
řešíme s přítelkyní právě aktuální problém, kde opravdu koupit těhotenské oblečení, konktrétně kalhoty (kalhoty „s laclem“). V CA skoro nic, pak něco bylo ve Špalíčku a obchůdek je i v Rozkvětu v centru Brna, ale nikde jsme si pořádně nevybrali.
Nevíte někdo ještě prosím o dalších obchůdcích s těh, oblečením v Brně?
Děkuji za případné info, Jakub s přítelkyní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
těhotenské oblečení
Dobrý den,
řešíme s přítelkyní právě aktuální problém, kde opravdu koupit těhotenské oblečení, konktrétně kalhoty (kalhoty „s laclem“). V CA skoro nic, pak něco bylo ve Špalíčku a obchůdek je i v Rozkvětu v centru Brna, ale nikde jsme si pořádně nevybrali.
Nevíte někdo ještě prosím o dalších obchůdcích s těh, oblečením v Brně?
Děkuji za případné info, Jakub s přítelkyní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cauves, ja jsem si objednala kalhoty z promi.cz , takovy ty s tim pruznym pasem az nad pupik a zaroven jsou sity jako normalni kalhoty a ne pytlel a jsem s nima moc spokojena. Pak mam jeste jedny jenom takovy ty do pul bricha
ale to porad klouze. Tady v tom obchode maj u tech velikosti napsano obvod kolik asi tak mas mit pres zadek a tak takze sedly v pohode prestoze jsou s eshopu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, asi tě moc nepotěším, řešíla jsem stejný problém - nemohla jsem na sebe nic sehnat. Ve velikosti 36 to byl děs
![]()
Noakonec jsem fakt nakoupila až v HaM v Praze. V Brně bohužel těhu věci nemaji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no pokud nepotrebujete primo tehu kalhoty, tak uplne idealni moda na svrsky je v HM. A nemusi byt vubec tehotenska - spousta volnych delsich trik, nabranych pod prsama. Ja takhle poridila uplne klasicky kousek - triko/saty, ktere se daji nosit v lete jak normalne, tak v i pres obleceni v tydnu v HM na Cernem Moste, kde ani tehu-moda neni…navic maji klasicke delsi prilehave svetriky v nekolika barvach za 299,– ktere se taky daji nosit…
Osobne jsem laclacum na chut neprisla, pac merim 165 cm a v nich vypadam jak tlusty krtek a navic se mi zdaji neprakticke pri caste navsteve wc - urcite bych pri sve neohrabanosti s pupkem ty ksandy vymachala kdo vi kde… ![]()
Jo ale vysoke stihle maminky se mi v nich moc libi… ![]()
- Citovat
- Upravit
těhotenské oblečení
já jsem už několikrát nakupovala v ca ve zlíně a jsem s oblečením spokojená, ale je potřeba trefit na nové zboží
- Citovat
- Upravit
V Ostravě není v H&M pro těhule nic, aspoň za mého minulého těhotenství nebylo, v C&A nakupuju, ale pokud to jde, až po slevě, obchodníci si na tom opravdu otřesně mastí kapsu.
Pokud ale jde o věci na pár ponošení, tak doporučuju třeba mimibazar, pořídila jsem tam teď za dvě stovky těhuplavky od Anity, které normálně stojí přes tisíc a maminka je použije párkrát - jsou úžasné.
Kdybych nebyla trouba, mohla jsem krásně ušetřit třeba taky za podpůrný těhotenský pás, který nikdo nestihne opoužívat, takže se tradičně prodává „jako nový“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,taky těď řeším tento problém,jela sem na jisto do Zlína do HaM na těhotenské oblečenímale řekli že nemají,pak sem byla jěště v CaA,ale tam taky nic nevybrala,já mám velikost 36 ta tam byli pouze rifle ve velikosti nad 44,no to mě taky dostalo!!!tak nevíte kdy se dá ve Zlínském kraji koupti těhu oblečení,nebo aj sekáč?nebo jestli mají to HaM těhu v Olympii v Olomouci,ať tam nejedu zbytečně?moc díky.Iries
- Citovat
- Upravit
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s nákupem těhotenských oblečků v CA v Brně ve Vaňkovce..díky