Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, moc tomu nevěřím, nejsem moc na nějaké sledování svého stavu, ale přesto se zeptám
asi je blbost cítit nějaké příznaky už 6DPO, že? Nebo má někdo skutečnost?
Snažíme se o druhé dítě, tento cyklus jsem brala clostik, ovulka potvrzená. A už druhy den jsem brutálně unavená, ale extrém, a dnes mi začalo být nevolno od žaludku. U prvního dítěte jsem neměla příznaky, až nějak 8tt takže tomu moc nevěřím, ale kdyby byly díky clostiku dvě děti?
![]()
Pokud mas tehotenske priznaky, tak bude pozitivni TT a tedy udelej test ![]()
@Vesnickaholka píše:
Pokud mas tehotenske priznaky, tak bude pozitivni TT a tedy udelej test
6dpo ale nemuze mit pozitivni test a ani priznaky. Ted teprv dochazi k uhnizdeni embrya.. je strasne brzo..
I kdyby to byly ctyrcata..6dpo to příznaky těhotenství nebudou…spíš psychika..to samozřejmě neznamená že se nemohli zadarit…nicméně na test je opravdu brzy…držím palce ![]()
@Nika. Al píše:
Ahojte holky, moc tomu nevěřím, nejsem moc na nějaké sledování svého stavu, ale přesto se zeptámasi je blbost cítit nějaké příznaky už 6DPO, že? Nebo má někdo skutečnost?Snažíme se o druhé dítě, tento cyklus jsem brala clostik, ovulka potvrzená. A už druhy den jsem brutálně unavená, ale extrém, a dnes mi začalo být nevolno od žaludku. U prvního dítěte jsem neměla příznaky, až nějak 8tt takže tomu moc nevěřím, ale kdyby byly díky clostiku dvě děti?
![]()
![]()
@DandátkoP píše:
6dpo ale nemuze mit pozitivni test a ani priznaky. Ted teprv dochazi k uhnizdeni embrya.. je strasne brzo..
Avsak to ja vim, jen jsem napsala trosku mileji nez obvykle, ze to tehotenske priznaky nejsou ![]()
@Vesnickaholka píše:
Avsak to ja vim, jen jsem napsala trosku mileji nez obvykle, ze to tehotenske priznaky nejsou
@Nika. Al píše:
Ahojte holky, moc tomu nevěřím, nejsem moc na nějaké sledování svého stavu, ale přesto se zeptámasi je blbost cítit nějaké příznaky už 6DPO, že? Nebo má někdo skutečnost?Snažíme se o druhé dítě, tento cyklus jsem brala clostik, ovulka potvrzená. A už druhy den jsem brutálně unavená, ale extrém, a dnes mi začalo být nevolno od žaludku. U prvního dítěte jsem neměla příznaky, až nějak 8tt takže tomu moc nevěřím, ale kdyby byly díky clostiku dvě děti?
![]()
![]()
Na těhotenské příznaky je opravdu brzo.