Těhotenské příznaky 6DPO

439
22.7.23 19:51

Těhotenské příznaky 6DOP

Ahojte holky, moc tomu nevěřím, nejsem moc na nějaké sledování svého stavu, ale přesto se zeptám :mrgreen: asi je blbost cítit nějaké příznaky už 6DPO, že? Nebo má někdo skutečnost?

Snažíme se o druhé dítě, tento cyklus jsem brala clostik, ovulka potvrzená. A už druhy den jsem brutálně unavená, ale extrém, a dnes mi začalo být nevolno od žaludku. U prvního dítěte jsem neměla příznaky, až nějak 8tt takže tomu moc nevěřím, ale kdyby byly díky clostiku dvě děti? :nevim: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
22.7.23 19:53

Pokud mas tehotenske priznaky, tak bude pozitivni TT a tedy udelej test ;)

• Citovat
  • Upravit
10923
22.7.23 20:04
@Vesnickaholka píše:
Pokud mas tehotenske priznaky, tak bude pozitivni TT a tedy udelej test ;)

6dpo ale nemuze mit pozitivni test a ani priznaky. Ted teprv dochazi k uhnizdeni embrya.. je strasne brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11813
22.7.23 20:10

I kdyby to byly ctyrcata..6dpo to příznaky těhotenství nebudou…spíš psychika..to samozřejmě neznamená že se nemohli zadarit…nicméně na test je opravdu brzy…držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.7.23 20:15
@Nika. Al píše:
Ahojte holky, moc tomu nevěřím, nejsem moc na nějaké sledování svého stavu, ale přesto se zeptám :mrgreen: asi je blbost cítit nějaké příznaky už 6DPO, že? Nebo má někdo skutečnost?Snažíme se o druhé dítě, tento cyklus jsem brala clostik, ovulka potvrzená. A už druhy den jsem brutálně unavená, ale extrém, a dnes mi začalo být nevolno od žaludku. U prvního dítěte jsem neměla příznaky, až nějak 8tt takže tomu moc nevěřím, ale kdyby byly díky clostiku dvě děti? :nevim: :nevim: :mrgreen:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
22.7.23 20:16
@DandátkoP píše:
6dpo ale nemuze mit pozitivni test a ani priznaky. Ted teprv dochazi k uhnizdeni embrya.. je strasne brzo..

Avsak to ja vim, jen jsem napsala trosku mileji nez obvykle, ze to tehotenske priznaky nejsou :D

• Citovat
  • Upravit
10923
22.7.23 20:16
@Vesnickaholka píše:
Avsak to ja vim, jen jsem napsala trosku mileji nez obvykle, ze to tehotenske priznaky nejsou :D
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
22.7.23 20:22

Co znamená tvá zkratka DOP? Dnů Od Píchačky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
22.7.23 20:47

Ne nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
22.7.23 21:06

@mau-mau DPO je den po oplodnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
22.7.23 22:00
@Nika. Al píše:
@mau-mau DPO je den po oplodnění
Šmarjá, to vím. Ale ona má ta písmena obráceně. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
23.7.23 08:56
@mau-mau píše:
Co znamená tvá zkratka DOP? Dnů Od Píchačky? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
23.7.23 08:58
@Nika. Al píše:
Ahojte holky, moc tomu nevěřím, nejsem moc na nějaké sledování svého stavu, ale přesto se zeptám :mrgreen: asi je blbost cítit nějaké příznaky už 6DPO, že? Nebo má někdo skutečnost?Snažíme se o druhé dítě, tento cyklus jsem brala clostik, ovulka potvrzená. A už druhy den jsem brutálně unavená, ale extrém, a dnes mi začalo být nevolno od žaludku. U prvního dítěte jsem neměla příznaky, až nějak 8tt takže tomu moc nevěřím, ale kdyby byly díky clostiku dvě děti? :nevim: :nevim: :mrgreen:

Na těhotenské příznaky je opravdu brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital