Chtěl bych pomoct ženě, která chce dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
20.7.23 15:41

Chtěl bych pomoct ženě, která chce dítě

Jsem zdravý, na evropské poměry běžně zajištěný muž pocházející z Indie, který se rozhodl žít v České republice. Je mi 35 let, miluju romantiku a cítím naléhavou potřebu založit rodinu nebo alespoň využít svůj plodící potenciál. Taky si myslím, že je pro miminko zdravé a prospěšné promixovat geny z rozdílných částí světa. Kvůli jazykové bariéře aj. to nevypadá, že bych mohl v nejbližší době založit rodinu. Proto bych chtěl touto cestou alespoň nabídnout pomoc ženě, která cítí volání přírody tak jako já, a pomoct jí otěhotnět. Další info můžu sdělit osobně, ideálně v angličtině mezi 4 očima, ale můžu zajistit i diskrétní tlumočení. Rád o sobě povím, co tě zajímá, pošlu foto, dle dohody můžu, ale nemusím být poté součást tvého života, můžu a nemusím finančně či jinak potom dítě podporovat atd, může to být přirozeně nebo formou IVF, vše je dohodě. Jsem otevřený diskusi. Prostě toužím po sobě na tomto světě něco zanechat a třeba někoho ještě milovat… M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
20.7.23 15:46

Skvělá čeština na Inda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
20.7.23 15:53
@freeport píše:
Skvělá čeština na Inda :potlesk:

Asi z Mostu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
20.7.23 15:53

Co to je diskrétní tlumočení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
20.7.23 15:56
@pohledzdruhestrany píše:

Ani jeden tomu nebude rozumět, tudíž ani vykecat dál. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17204
20.7.23 16:07

Ind na prázdninách :mrgreen: a to je pořád ještě červenec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
20.7.23 16:20

Ne Inde…tvé dítě by bylo podobné jednomu zdejšímu etniku. Tomu se každá normální raději vyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6105
20.7.23 16:25
@truelly píše:
Ne Inde…tvé dítě by bylo podobné jednomu zdejšímu etniku. Tomu se každá normální raději vyhne.

ale toto je taky laskyplny Ind. aspon tak znie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.7.23 16:32

Seeeereš keeeeereš romaaaaales

• Citovat
  • Upravit
613
20.7.23 16:45

Výborně, pokud chceš pomoct stačí zajít do sperma banky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.7.23 17:09

@freeport Mám překladatelskou pomoc. Česky neumím. Mluvím jen anglicky a hindsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
20.7.23 17:22
@Mangel píše:
Jsem zdravý, na evropské poměry běžně zajištěný muž pocházející z Indie, který se rozhodl žít v České republice. Je mi 35 let, miluju romantiku a cítím naléhavou potřebu založit rodinu nebo alespoň využít svůj plodící potenciál. Taky si myslím, že je pro miminko zdravé a prospěšné promixovat geny z rozdílných částí světa. Kvůli jazykové bariéře aj. to nevypadá, že bych mohl v nejbližší době založit rodinu. Proto bych chtěl touto cestou alespoň nabídnout pomoc ženě, která cítí volání přírody tak jako já, a pomoct jí otěhotnět. Další info můžu sdělit osobně, ideálně v angličtině mezi 4 očima, ale můžu zajistit i diskrétní tlumočení. Rád o sobě povím, co tě zajímá, pošlu foto, dle dohody můžu, ale nemusím být poté součást tvého života, můžu a nemusím finančně či jinak potom dítě podporovat atd, může to být přirozeně nebo formou IVF, vše je dohodě. Jsem otevřený diskusi. Prostě toužím po sobě na tomto světě něco zanechat a třeba někoho ještě milovat… M.
Ženský, do řady, vaše vaječníky budou tleskat radostí.
Přijde mi to jako kdyby to psal Rajesh Koothrappali (BBT) se Skořinkou na klíně.
Sorry, já musela :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.7.23 18:26

@pohledzdruhestrany To znamená tlumočení od kamarádky, které věřím a nevadí mi, když bude tlumočit naši domluvu na toto téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.7.23 18:28
@Mangel píše:
@pohledzdruhestrany To znamená tlumočení od kamarádky, které věřím a nevadí mi, když bude tlumočit naši domluvu na toto téma.

A to budeš mít tu kámošku i při rande s souloží nebo to se budete dorozumívat jak?

• Citovat
  • Upravit
6
20.7.23 18:28
@pohledzdruhestrany píše:

To znamená tlumočení od kamarádky, které věřím a nevadí mi, když bude tlumočit naši domluvu na toto téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí