Těhotenské vitamíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
7.4.15 20:19

Koupila jsem si mamavit a neberu ho, je mi po něm špatně :-( takže za mě vyhozené penízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.4.15 20:51
@Svistice píše:
Velký děti neumíme. :nevim: Jinak děkuji za přání a obdivuji, že jste šli do třetího takhle brzo. Já budu mít plný brejle toho staršího a mimina.

Však já taky… ale řekla jsem, když už, tak už :D Počkej v srpnu na moje zoufalé příspěvky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.17 09:37

Mužete mi prosím někdo poradit dobré vitaminy pro těhotné, ale aby v nich bylo co nejmín chemie? Včera nám potvrdili těhu, čekáme dvojčátka. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
14.6.17 09:41
@Anonymní píše:
Mužete mi prosím někdo poradit dobré vitaminy pro těhotné, ale aby v nich bylo co nejmín chemie? Včera nám potvrdili těhu, čekáme dvojčátka. Děkuji.

Předem gratuluji k radostné zprávě :hug:
No, tak za sebe Vám mužu doporučit např. Ogestan, kterej jsem brala už před otěhotněním, pak samozřejmě během něj a nakonec i v kojícim období. :palec:
Mužu ujistit, že co se týče látek, tak obsahuje pouze listovku, jod, omega 3 a vitaminy, nic jinýho. Zkuste si o něm něco vygooglit a uvidíte. ;) Za sebe fakt doporučuju ;)

• Citovat
  • Upravit
93
17.8.18 12:27

Ahoj, jsem na začátku 7tt. a už delší dobu mám podezření na nedostatek železa. Poradíte mi prosím, jaké těhotenské vitamíny s obsahem železa bych si mohla koupit, ať do sebe dostanu aspoň nějaké železo než se poradím s lékařem? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
17.8.18 12:32

@la.or3 já jsem brala Femibion a pak mi gynekolog napsal Tardyferon, ale to až podle výsledků z krve. Taky si můžeš koupit přímo jen železo - jmenuje se to Superželezo forte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.8.18 12:47

@markyj Přímo železo si právě kupovat nechci, když ještě nemám potvrzený nedostatek. :) Ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
17.8.18 13:00

@la.or3 koukni ještě na tohle, zkusit to doplnit v jídle
http://www.prvky.com/…traviny.html
 https://cs.medlicker.com/…ujici-zelezo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
17.8.18 14:14

Femibion, brala jsem celé druhé těhotenství a oproti prvnímu jsem měla perfektní krevní obraz až do konce (přitom železa jsem měla vždycky málo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
17.8.18 14:52

Taky bych doporučila doplnit železo nejdřív přírodní formou v jídle. Jinak já měla po krevních testech málo železa. Po syntetickém na předpis mi bylo špatně, tak jsem si v lékárně koupila Globifer a nebo existuje sirup Floradix - obojí přírodní a lépe vstřebatelné železo než hnusné syntetické prášky. Železo má jinak myslím jen GS mamavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 12:34

Ahoj všem :) jsem na začátku těhotenství a dnes mi lékař doporučil těhotenské vitamíny - beru Mamavit a k tomu ještě navíc vit. C. ;) Máte s tím někdo zkušenost? Na příbalovém letáku je psáno nekombinovat. Tak teď nevím :nevim: Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
145
6.9.18 12:51

Já si myslím že kyselina listová je naprosto ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
6.9.18 13:27

Gratuluji a ať je vše v pořádku! Jestli je v Mamavitu obsažená kyselina listová a jód, tak už nic navíc brát nemusíš. Ve vyšším stupni těhu Ti mudr pravděpodobně předepíše magnézium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.9.18 13:27

Já jsem ve 4 měsíci a od začátku beru mamavit. Vyhovuje mi, akorát ze začátku když jsem měla nechutenství tak to byl masakr spolknout. Takže doporučuji mamavit pro silné žaludky :palec: jsou to velké tabletky, zapáchající a ta nechutná chuť se nedá popsat. Zkrátka nic pro citlivky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
6.9.18 13:40
@Anonymní píše:
Ahoj všem :) jsem na začátku těhotenství a dnes mi lékař doporučil těhotenské vitamíny - beru Mamavit a k tomu ještě navíc vit. C. ;) Máte s tím někdo zkušenost? Na příbalovém letáku je psáno nekombinovat. Tak teď nevím :nevim: Děkuji :kytka:

Já jsem po Mamavitu hodně zvracela, tak jsem brala Femibion a to bylo v pohodě. Vitamin C brát můžeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí