Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Díky všem za reakce
Bylo mi právě řečeno že jestli nejsem moc velký jedlík ovoce a zeleniny že si ještě navíc k tomu mamavitu mám koupit vitamin C ale kašlu tedy na to a zůstanu jen u toho komplexu ![]()
Ahoj, určitě bych doporučila kyselinu listovou, a jíst ryby, pokud je tedy máš ráda a nevadí ti.Jinak dbám na pestrou stravu, ale při kontrole na gyndě jsem se od doktorky dověděla, že je na místě také do těla zvýšit příjem vitamínu K2a D3, že tohle jsou vitamíny méně známé.
Já beru třeba vitamín D3 extra, který je dobrý na na imunitní systém,kosti, zuby a svaly.Pátrala jsem na netu a našla Biomin, je to doplněk stravy od výrobce léčiv, takže si myslím, že za výrobou doplnků stojí odborný výrobce a nekupuju nějaký ,,šméčko"
Jinak jsem zkoušela těhu vitamíny Mamavit, chvíli i Ogestan.Vitamín C nevím, ten neberu, já se láduju hodně ovocem. ![]()
Minulý týden jsem byla na kontrole u doktorky, jsem v 15tt. a dostala jsem od ní vzorek vitamínů pro těhotné Regenesis max. Docela mile mě to překvapilo, bylo to celé balení na měsíc. Doteď jsem brala Superfolin chytré miminko, ale tedy musím říct, že spořádat ty dvě tablety každé ráno mi dělalo dost problémy… tady je jedna kapsle denně a je v ní všechno i ten rybí tuk v jednom. Když jsem srovnávala složení, ta je tam toho ještě víc než v ostatních, hlavně omega3. To říkala dr, že je obzvlášť důležité, aby tam byla listovka naštěpená - ta tam je - a ta omega. Polyká se to celkem dobře a pachuť rybí cítím minimálně, to ten Superfolin mi přišel podstatně horší co do chuti. Tak budu zobat a uvidím. Znáte to někdo? Máte s tím zkušenost?