Těhotenský kurz

130
23.6.05 08:22

Těhotenský kurz

Ahojky,

jako asi všem těhulinkám byl i mě nabídnut těhotenský kurz, který je v našem městě 1× za měsíc. Z letáku jsem se dozvěděla, že jde asi o 5 návštěv, které si zaplatím. Vždycky jsem byla přesvědčena že až přijde to mé těhotenství tak určitě nějaký takový kurz navštěvovat budu ať to stojí co to stojí.
Jsem v 11tt a chci se Vás zeptat kdy je asi tak optimální začít chodit do kurzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1723
23.6.05 08:51

Ahojky,
kurzy u nás v HK jsou dělané tak, že se tam hlásí maminky od 4-6měsíce:-) Čili tak nějak od toho 20tt je to určitě optimální, pak můžeš začít ještě chodit na těhu cvíčo:-) to je moc fajn, proože se hezky protáhneš popovídáš si s ostatníma těhulkama a získáš spoustu cenných informací:-))
Hezky si užívej těhotenství a papa H+L 28tt:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
23.6.05 08:53

Nevím odkud jsi, ale zkus se na kursy poptat přímo porodních asistentek v porodnici ve které chceš rodit. Já jsem chodila na kursy, které pořádala Karvinská porodnice a to ZDARMA, jednou týdně cca hodinu a půl (rozdělené do tří částí : 1. cvičení 2. přednáška (pokec, na co chceš se můžeš zeptat..) 3. plavání v rehabilitačním bazénku. Celé to bylo zaměřeno, na kvalitní průběh porodu. Jednou za čas přišla i novorozenecká sestra z porodnice, popovídat o miminkách. Bylo to SUPER: Chtěla bych tady veřejně jmenovat porodní asistentku Halinu Mihulovou z Karvinské porodnice , byla skvělá. Moc milá, vstřícná a profesionální.
Bohužel jsem rodila císařem, kvůli polohy plodu, ale i postavit se na nohy po porodu a při kojení mi moc pomohla a psychicky mě podržela.
Byla jsem ráda, že jsem na to cvičení chodila. Moc to doporučuju. Navíc se seznámíš s ostatníma těhulema z okolí…a není k zahození mít známé se stejně starými dětmi.

PS: chodila jsem od cca 20 tt to úplně stačí, dřív bych i řekla, že je brzo.

Lucka+Vojta(1rok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
23.6.05 09:10

Ahoj, omlouvam se, ale mam dotaz na Cokoladovou :D
Prosim te, kdo porada v HK kurzy? Nemocnice? Ja jsem se niceho nemohla dopatrat, jsem ve 14 tt a urcite bych nejaky navstivila, vcetne tehucviceni.
Dekuju za odpoved
Nicol + akrobat 14 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí