Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co chceš aby sílilo? Podle mě úplně normální dálnice na fotce
každopádně už bych na gyndu šla
@xxprincesscz minule mi můj doktor vynadal že jsem přišla moc brzo, taky to byl 5-6 týden tak nevím 🤦♀️
@Elllie23 to je doktor od doktora. Ale šestý týden je podle mě tak akorát. Pokud je něco špatně je lepší to zjistit dřív. Přístup doktorů nechápu, jde jen o ultrazvuk. ![]()
Silit to uz nemusi, priznaky taky byt nemusi. Nekteri doktori takhle brzy nechteji a ja to chapu, je to jeste takove hranicni, nemusi byt srdecni aktivita, zmeri o pul mm jinde a bude to vypadat jako neprosperujici tehu…takovych diskusi tady je taky pozehnane.
Nervy po predchozim nezdaru chapu, ale klido bych jeste tak tyden-dva pockala, stejne nejspis nic neovlivnis, pokud nemas nejaky identifikovany problem. Drzim palce ![]()
Nějak nechápu, kam to má ještě sílit. Test je pozitivní, těhotná jste a pokud nejsou obtíže, šla bych k lékaři normálka po předchozím objednání. Každé těhotenství je jiné i u té stejné ženy, takže jednou obtíže/příznaky mohou být, jindy ne. Jinak gratuluju. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem 3-4 měsíce po zamlklém těhotenství. S přítelem jsme se začali znova snažit. Vyšlo mi už několik pozitivních testů ale přijde mi že vůbec nesili a hlavně narozdíl od minulého těhotenství nemám vůbec žádné příznaky ( kromě toho že cítím zase úplně všechno 😁) měla bych být v 6 týdnu podle poslední menstruace. Myslíte že mám ještě počkat nebo radši co nejdříve zajít k doktorovi? Mám strach aby zase nebylo něco špatně
Tohle už sílit nebude. Test je pozitivní. Jinak příznaky nevypovídají vůbec o ničem. Normálně se objednej k dr
Zdravím, jsem 3-4 měsíce po zamlklém těhotenství. S přítelem jsme se začali znova snažit. Vyšlo mi už několik pozitivních testů ale přijde mi že vůbec nesili a hlavně narozdíl od minulého těhotenství nemám vůbec žádné příznaky ( kromě toho že cítím zase úplně všechno 😁) měla bych být v 6 týdnu podle poslední menstruace. Myslíte že mám ještě počkat nebo radši co nejdříve zajít k doktorovi? Mám strach aby zase nebylo něco špatně