Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám jeden den spoždění s měsíčkama a teď ráno jsem si dělala test. Myslíte že je to pozitivní?
![]()
Jinak včera jsem myslela že jsem to dostala, ale nakonec to bylo jen silnější jednorázové špinění, prsa mě hodně bolí a strašně citlivé bradavky a včera mě bolelo v podbřišku a dneska nic. Bazální teplotu mám od ovulace 36,9-37,1
Co myslíte? ![]()
Tak sem si dělala digitální test a vyšel mi pozitivní 1-2 týdny
![]()
Myslím, že ta čárka na druhé fotce je hrana okénka, ve kterém se má čárka ukázat, když si tu fotku přiblížíte. Jinak tam vidím slabounkého ducha.
Ahoj můžu se přidat myslíte že tam něco je test je den před očekávanou MS a dodneška stále nic jen nechci testovat denně normalne to ja vidim ani hledat to nemusim jen neverim ze se to po8 letech třeba povedlo 🙂
@Kristý662 2 den ale netestovala jsem nedostala jsem se do města pro test
Holky myslíte že z toho něco bude? 25.10 Test slabounká čárka, 26 špinění, dnes 27 už krev. Taky tam tu čárku vidíte? A je šance, že se udrží?
@Kacikac5659 Vykoukám ducha snad všude, ale tady nevidím vůbec nic…
@Kristý662 k tomu právě čtu, že bývá ms zpožděná. Já tedy teď krvácím poprvé od porodu a nevím přesné datum kdy ji čekat, ale náhodou jsem byla 11.10 na gyndě, kde mi řekla, že to vidí na 8mý den cyklu, ovulaci mám čekat o víkendu 15-16 A tak taky proběhla i podle testu a že ms mám čekat za 3 týdny, což vycházelo na 1.11 a krvácení přišlo 26.10. Před těhotenstvím jsem měla cykly vždy delší a teď kdyby 11.10 byl 8DC tak test byl 10DPO a to krvácení 23DC, což je extrém brzo. ![]()