Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chci se zeptat, může být z takto hezké čárky ještě biochemko nebo spíš ne? 15dpo, díky za vaše zkusenosti
Já 15 dpo takovou silnou čárku ještě ani neměla, tak bych to viděla spíš na zadareni se. Ale neznám tenhle typ testů, jak moc jsou spolehlivé nebo kolik mají barviva atd. Za mě normální pozitivní test, žádný duch.
@xxprincesscz moc děkuji. Od pondělka to sílí tak snad to bude ok. U dcery to neznám, tam byly dvě hned. Asi je moc brzo co,
@Veecaaaa píše:
@xxprincesscz moc děkuji. Od pondělka to sílí tak snad to bude ok. U dcery to neznám, tam byly dvě hned. Asi je moc brzo co,
Takhle to vypadá velmi nadějně ![]()
@xxprincesscz to ste mě potěšila
nechápu že to na první ovulaci vyšlo. ![]()
@Veecaaaa Ahoj, test není falešný, používala jsem ten samý test a 2× vyšel pozitivní, dnes jsem 10+5. Taky čárky byly dost silné.
Jinak hodně štěstí, vypadá to nadějně. ![]()
Mne treba carky (se stejnym testem ve stejnou dobu) slably. Ted jsem 10+2 ![]()
@Salwbca Paráda, a kdy jdeš na 1.screening? Já měla dneska odběry krve, a na velké vyšetření jdu až 1.9. Tak snad to bude dobrý.
@Lucie01995 odbery uz jsem mela ale screening jeste nevim. Jdu 25.8 na kontrolu tak se poptam. Ja jsem tehotna poprve takze tomu nerozumim. Screening je UTZ?
@Lucie01995 že je pozitivní to vím, spíš mě zajímalo to biochem. Těhotenství.. vím že se ukáží slabé čárky přitom ale jestli to může být i takhle. Jen mě zajímalo jestli někdo nemá zkušenost nebo se můžu potichu spíše radovat. Děkuji vám ![]()
@Veecaaaa jak dlouho máš zpoždění MS? zkušenosti mám, tak bych ti to mohla říct.
@Salwbca screening je velký utz většinou na něj jděte jinam než ke své gynekolozce. Aspoň u nás se chodí do nemocnice ![]()
@Lucie01995 přesně nevím, asi týden, jak jsem vysadila ha vždy jsem měla delší cykly ale teď jsem to už nestihla vypozorovat když nepřišla ms. Máte zkušenosti že stě měla pěkně čárky a nakonec to bylo biochemické?