Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
Vím že toto téma se tady už řešilo, a řeší pořád dokola,
ale já osobně jsem zatím bez dětí a s tímto žádné zkušeností nemám…tak snad mi to odpustíte…
Jde toto pokládat za ducha (pozitivní výsledek testu)??
Mám cca 6. den vynechanou MS.
(přiznám se ale, že jsem při testování zapomněla sundat ochrannou folií
jsem tele noo…Proto je možná výsledek tak slabý, nevím)
Ta silná čárka je kontrolní proužek, že? Osobně si myslím, že 6. den po vynechání menstruace by měla být testovací čárka už celkem dost výrazná, nejen duch.
@Vi945 Ano je to Pepino ![]()
dostala jsem ho od kamarádek na rozlučce, teď po vynechání MS jsem ho ze zvědavosti vyzkoušela.
Na koncovce, která se dává do moče, byla ochranná folie (psalo to i v příručce, že je třeba ji odstranit, ale toho jsem si všimla až po testování)
@Tei00 ducha vidím, ale chtělo by to zkusit s jiným testem a hlavně sundat tu folii
ale stát se může, já měla vcelku pěkný dálnice 4 den po vynechání, ale uvidíš, zkus ještě další test
Duch tam zatím není. Duch je světlá, ale již barevná a viditelná čárka. To znamená, že je tam třeba světle růžová nebos světle fialová čárka, podobná té kontrolní čárce.
Zajímavé, nikdy jsem neslyšela o tom, že by na TT byla nějaká ochranná folie, která by se musela před použitím sundávat. To jsem nikdy nedělala. ![]()
Tak zkus udělat jiný test, skvělé jsou Gs Mamatesty. 6 den po vynechání ms by totiž neměl být žádný bledý duch, ale normální silná plně barevná čárka á la „dálnice“.
Rozhodně skoč do lékárny nebo drogerie pro jiný test a zkus zítra ráno…mmch tento si dělala ráno nebo někdy teď?
@Vladusxx
Tento jsem dělala kolem 9:30 asi, ale nebyla to první ranní moč
@Tei00 i to může být důvod proč je čárka tak slabounka…zítra určitě udělej hned rano
@Niki285 píše: Více
Ikdyž teď jak se dívám znovu tak asi vidím. Vydrž zítra bude jasněji
@Vi945 díky já zítra netestuji budu testovat tak za 4 5 dní až
Vracím se k mému minulému příspěvku…
Zjistila jsem že Pepino test byl asi rok po záruce, koupila jsem si tedy nový (Livsane) a dnes ráno si ho udělala.
Je už to cca 8. den vynechané menstruace…jinak ale žádné příznaky nepociťuji (max trochu únava a časté močení)…
Dnes mi test vyšel takto…čárka tam je ale pořád slabá.
Chci se zeptat…měl to taky někdo takto? Po cca týdenním zpoždění MS čárka nevýrazná?
A nebo to může znamenat něco jiného?
Těžko říci.
Měla jsem takto minulý rok, a bylo to biochemické těhotenství. Čárka nesilila.
Ale nezoufejte, dva měsíce poté jsem otěhotněla znovu a nyní čekáme na příchod našeho milovaného chlapečka cca za měsíc.