Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím jsem tady nová a měla bych dotaz od vás zkušených maminek dělala jsem si těhotensky test a jedna čárka ke jasně vidět a druhá je svetla tak bych se chtěla zeptat jestli si mám udělat další test za pár dní nebo zavolat na gynekologii pošlu vám fotku děkuji předem přeji hezký den 😊
![]()
@Adelll234 píše:
Zdravím jsem tady nová a měla bych dotaz od vás zkušených maminek dělala jsem si těhotensky test a jedna čárka ke jasně vidět a druhá je svetla tak bych se chtěla zeptat jestli si mám udělat další test za pár dní nebo zavolat na gynekologii pošlu vám fotku děkuji předem přeji hezký den 😊![]()
Jak dlouha meska menstruace?
Pockala bych par dni, udelala dalsi test. Na gyndu bych zavolala az tak tyden po vynechane ms. Oni si vas stejne objednaji podle posledni ms, aby slo neco na utz uz videt.
@Adelll234 píše:
Co na to říkáte?
Fotka vypada celkem nadejne, ale ta kontrolni carka byt takova nema. Podle me je test udelany spatne. Nenamocila jste ho moc nebo na dlouho? Udelejte si ho znovu.
@janikema90 dobrý den, meškani menstruace mám zhruba týden dobře děkuji za radu ![]()
Já jsem přesně dodržovala instrukce podle návodu tak, proto se raději ptám vás😊
@Adelll234 píše:
Já jsem přesně dodržovala instrukce podle návodu tak, proto se raději ptám vás😊
No, tyden po ms by carka mela byt daleko jasnejsi.
Ale nechci strasit. Udelejte test znovu a uvidite 🙂
@Adelll234 píše:
@Kaileee zkusím si udelat od clea blue test a uvidím
To je docela skoda penez, digital od clear blue bych delala, az by na obyc testu byly dve pekny carky.
Navic nema takovou citlivost.
@janikema90 Kdyz jste zminila Clear Blue, mam ho pripraveny doma. Meskam zatim jen 2 dny, ale vcera se mi ukazalo tohle. Nekolik kamaradek, ktere porodily, dokonce jedna co dela zdravotni sestru mi reklo, ze je tento test negativni.. tak premyslim, zda si CB udelat, nebo se tim nevzrusovat a nechat to treba tyden vyhnit, abych ho zbytecne „nevyplytvala“.. Problem je, ze ja vubec neumim byt trpeliva ![]()
@Egradis píše:
@janikema90 Kdyz jste zminila Clear Blue, mam ho pripraveny doma. Meskam zatim jen 2 dny, ale vcera se mi ukazalo tohle. Nekolik kamaradek, ktere porodily, dokonce jedna co dela zdravotni sestru mi reklo, ze je tento test negativni.. tak premyslim, zda si CB udelat, nebo se tim nevzrusovat a nechat to treba tyden vyhnit, abych ho zbytecne „nevyplytvala“.. Problem je, ze ja vubec neumim byt trpeliva
Negativni? 😀 Ja tedy vidim slusne pozitivni testy.
Klidne si ClearBlue udelejte.
@janikema90 píše:
Negativni? 😀 Ja tedy vidim slusne pozitivni testy.
Klidne si ClearBlue udelejte.
Chtela bych Vam rict, ze jsem asi presne tihle pitrebovala slyset
dekuji ![]()