Nejsem si jistá, zda je můj test pozitivní

11
17.1.21 14:07

Těhotenský test - miminko

Zdravím jsem tady nová a měla bych dotaz od vás zkušených maminek dělala jsem si těhotensky test a jedna čárka ke jasně vidět a druhá je svetla tak bych se chtěla zeptat jestli si mám udělat další test za pár dní nebo zavolat na gynekologii pošlu vám fotku děkuji předem přeji hezký den 😊 :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
17.1.21 14:10

Co na to říkáte? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.1.21 14:11
@Adelll234 píše:
Zdravím jsem tady nová a měla bych dotaz od vás zkušených maminek dělala jsem si těhotensky test a jedna čárka ke jasně vidět a druhá je svetla tak bych se chtěla zeptat jestli si mám udělat další test za pár dní nebo zavolat na gynekologii pošlu vám fotku děkuji předem přeji hezký den 😊 :nevim: :zed:

Jak dlouha meska menstruace?
Pockala bych par dni, udelala dalsi test. Na gyndu bych zavolala az tak tyden po vynechane ms. Oni si vas stejne objednaji podle posledni ms, aby slo neco na utz uz videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.1.21 14:12
@Adelll234 píše:
Co na to říkáte? :wink:

Fotka vypada celkem nadejne, ale ta kontrolni carka byt takova nema. Podle me je test udelany spatne. Nenamocila jste ho moc nebo na dlouho? Udelejte si ho znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.1.21 14:15

@janikema90 dobrý den, meškani menstruace mám zhruba týden dobře děkuji za radu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.1.21 14:15

Také mi přijde špatně proveden. Otestovala bych se znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.1.21 14:16

Já jsem přesně dodržovala instrukce podle návodu tak, proto se raději ptám vás😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
17.1.21 14:20

Vadný test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.1.21 14:28

@Kaileee zkusím si udelat od clea blue test a uvidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36135
17.1.21 14:40

Vadný test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.1.21 14:54
@Adelll234 píše:
Já jsem přesně dodržovala instrukce podle návodu tak, proto se raději ptám vás😊

No, tyden po ms by carka mela byt daleko jasnejsi.
Ale nechci strasit. Udelejte test znovu a uvidite 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.1.21 15:10
@Adelll234 píše:
@Kaileee zkusím si udelat od clea blue test a uvidím ;)

To je docela skoda penez, digital od clear blue bych delala, az by na obyc testu byly dve pekny carky.
Navic nema takovou citlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.1.21 20:13

@janikema90 Kdyz jste zminila Clear Blue, mam ho pripraveny doma. Meskam zatim jen 2 dny, ale vcera se mi ukazalo tohle. Nekolik kamaradek, ktere porodily, dokonce jedna co dela zdravotni sestru mi reklo, ze je tento test negativni.. tak premyslim, zda si CB udelat, nebo se tim nevzrusovat a nechat to treba tyden vyhnit, abych ho zbytecne „nevyplytvala“.. Problem je, ze ja vubec neumim byt trpeliva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.1.21 20:23
@Egradis píše:
@janikema90 Kdyz jste zminila Clear Blue, mam ho pripraveny doma. Meskam zatim jen 2 dny, ale vcera se mi ukazalo tohle. Nekolik kamaradek, ktere porodily, dokonce jedna co dela zdravotni sestru mi reklo, ze je tento test negativni.. tak premyslim, zda si CB udelat, nebo se tim nevzrusovat a nechat to treba tyden vyhnit, abych ho zbytecne „nevyplytvala“.. Problem je, ze ja vubec neumim byt trpeliva :D

Negativni? 😀 Ja tedy vidim slusne pozitivni testy.
Klidne si ClearBlue udelejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.1.21 20:25
@janikema90 Kdyz jste zminila Clear Blue, mam ho pripraveny doma. Meskam zatim jen 2 dny, ale vcera se mi ukazalo tohle. Nekolik kamaradek, ktere porodily, dokonce jedna co dela zdravotni sestru mi reklo, ze je tento test negativni.. tak premyslim, zda si CB udelat, nebo se tim nevzrusovat a nechat to treba tyden vyhnit, abych ho zbytecne „nevyplytvala“.. Problem je, ze ja vubec neumim byt trpeliva :D
@janikema90 píše:
Negativni? 😀 Ja tedy vidim slusne pozitivni testy.
Klidne si ClearBlue udelejte.

Chtela bych Vam rict, ze jsem asi presne tihle pitrebovala slyset :D dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí