Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Záleží dost na značce. Já třeba u mamatestu neměla čárku zdaleka tak tmavou jako kontrolni. U testu z drogerky v ten samý den po hodině byla čárka skoro černá.
Navíc starosti si nedělej..mohla si třeba víc pít. Síla čarky v tenhle týden už nic nevypovída.
Navic koukni tady..hcg pak znatelně klesá
Nezáleží na tom. Prostě druhá čárka tam je a to je jediný důležitý. Hlavně to takhle kontrolovat nemá cenu.
Ahoj holky.. jsem v 10.týdnu těhotenství, na gynekologii jsem byla naposledy v 7.týdnu.. vše vpořádku srdíčko tlouklo. Ale teď proč píšu, moje kamarádka je v 5.týdnu těhotenství, ukazovala mi svůj těhotenský test a druhou čárku má krásně rudou stejně jako kontrolní, tak si říkám hmm koupím si taky test a zkusím, protože já takovou čárku snad nikdy neměla a ono ejhle, druhou čárku mám značně slabší, možná slabší než v tom mém 6-7.týdnu kdy jsem si ho dělala naposledy.. Může to něco znamenat? Já vím, asi se zbytečně stresuju a tohle mi na tom fakt nepřidalo.. na další kontrolu jdu až 10.8 tedy respektive na 1.screening. Mám si dělat starosti? Přece v 10.týdnu už by měla být čárka uplně rudá jako kontrolní…