Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mam zpoždění 11dni. Dělala jsem si těhotenský test, vyšel duch, tak jsem si udělala další a vyšel znova duch.(opravdu slabý, ale na obouch po sobě) Kupovala jsem si pak jeste jeden test a ten vysel negativně. Tak jsem z toho zmatena.
Mam ted zánět močáku, tak nevim jestli opožděna menstruace může být kvůli treba tomu? Jinak moje doktorka ma dovolenou, ale ja bych chtěla vědět co nejdřív jak na tom jsem. Myslíte, ze me vezme jiná doktorka na kontrolu? Nebo musím počkat?
Zajdi si na krev a budeš mít jasno. Ale to bych brala jako negativní zvlášť při takovým zpoždění.
@JancaS84 píše: Více
Jojo. Navic tohle je duch na mama testu, a neni vice mene videt. Tehotna spis nebudes.
Dojdi si na krev, ale na 11 dní zpoždění mi to přijde slabé. A mama test není moc spolehlivý.
Ahoj, ve středu jsem si udělala test Pepino a čárka dost vidět viz. Foto. Ze stejného vzorků jsem si udělala i mamatest a tam viditelný duch. Druhý den jsem si udělala ještě jednou Pepino a neukázalo se mi nic, ale na mamatestu stále duch. Schválně jsem test (mamatest) ponořila i do obyč. Vody jestli to ty duchy nedělá pořád a tam nic nebylo.
Tak nevím 🤷 🤦