Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, omlouvam se predem za milionty stejny dotaz, ale chtela bych jenom vas nazor.
Snazime se o mimi nekolik mesicu, dosud jsem test mela vzdy snehobily, ale ted se mi zda, ze vidim ducha. Nebo takhle vypada ryska?
Test jsem vzdy delala az v den ocekavane menstruace, ale pred 2 dny mi bylo nejak divne, tak jsem to ze zvedavosti zkusila.
Horni test je 10DPO vecer, dolni dnes 12DPO rano.
Co rikate?
@daisy294 vypada to dobre. Ale musis testovat stejnou znackou, tohle to pak nic nerekne. Myslim, ze to vyslo ale. ![]()
Prikladam jeste blizsi fotku, celkem to zkresluje.
Jinak dekuji 😊 vim, ze idealne stejny test, ale cetla jsem taky, ze lepsi od dr maxe tak dnes jsem zkusila ten
@daisy294 mama test ma ale vic barviva. Kdybys dnes udelala ten, byla by carka podle me silnejsi nez na maxovi a videla bys vetsi rozdil. ![]()
Mama test je skvelej, jen nekdy hazi falesny carky. Ted ale vis, ze mas carku i na maxovi, takze to falesny nebude a je jedno, cim budes testovat. U mama testu jsou driv “dalnice” ![]()
@DandátkoP faakt? ja byla prave v tom ze ten dr. max 😅 no uvidime, dalsi zkusim az za 2 dny v den ocekavane menstruace
Podle mě je to jasný duch. Jde vidět na obou testech. Vypadá to určitě nadějně. Držím palce. ![]()
@DandátkoP tak cele dopoledne mi to bezelo hlavou, nezvladla jsem pockat a sla tedy koupit jeste mama test 🙈
Ahoj holky,
máme skupinku pro holky s pozitivním testíkem, kde se podporujeme ![]()
https://www.emimino.cz/…026/diskuse/