Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Králičice Děkuji za vás čas, určitě zajdu jen jsem nechtěla nikomu známému posílat foto s testem ať lidi neplasim a zeptám se cizích???? jestli tam něco vidi jak já ☺️
@Krátkáchvíle píše:
@Králičice Děkuji za vás čas, určitě zajdu jen jsem nechtěla nikomu známému posílat foto s testem ať lidi neplasim a zeptám se cizích???? jestli tam něco vidi jak já ☺️
Prosimte a komu bys to chtela jako posilat??
Fotku pocuraneho papirku
. Pockej si kdyztak na foto z ultrazvuku…
@vertunka například sestře, to si myslím ze není žádná hruza na bliti se zeptat každý někdo vidi čárku na testu, ale děkuji za názor, já jen chtěla vědět jestli to tak byva běžne, jeden den takový a druhy den čistý test a kde jinde se zeptat než na portále kde je milion maminek co si dělají denně testy a sleduji čárku… ale jestli vám to udělalo zle ze je tu foto pocuraneho papírku s blijicim smajlikem tak se omlouvám… je toho tady plny web tak mi to nepřišlo neslušné…
@Krátkáchvíle dnes to nech, zítra kup další a ve čtvrtek ho zkus. A mmch kdy máš termín ms?
@Krátkáchvíle muze to znamenat biochemicke tehotenstvi, ale tezko rict…nedelej test kazdy den, spis ob den
zkus zitra zase a uvidis…a nic na bliti na tom neni, neres ![]()
@lachtanice86 termín menzes byl min týden vr středu
a děkuji já jen proste chtěla vědět jestli tam někdo taky něco vidi nebo mám duchy na očích
@Krátkáchvíle no po týdnu, by měla být čárka každý den zřetelnější. Jak říkám, zkus za dva dny znovu
@Bajush píše:
Ahoj dnes jsem si delala tt a vysel pozitivne. Pozdej jsem si sla koupit koupit dalsi a vysel negativne. Ma nekdo stejne zkusenosti?
Ahojky chtěla bych se prosím také zeptat, mám syndrom pco a snažíme se jen chvíli myslíte že tento druhý test je pozitivní? Druhá čára není tolik výrazná.
@Monika297 nevím jak u pco ale podle pribaloveho letaku musí být druhá čárka stejně tmavá nebo tmavší. Takže negativní. Ale určitě ti tady někdo napíše že silnější nikdy neměl. No já osobně měla vždy silnější. Omlouvám se nějak jsem si vsugerovala že jde o ovulační testy. Pokud je těhotenský tak potichu gratuluji. Kdy máš termín ms?
Příspěvek upraven 08.05.18 v 09:49
@lachtanice86 píše:
@Monika297 nevím jak u pco ale podle pribaloveho letaku musí být druhá čárka stejně tmavá nebo tmavší. Takže negativní. Ale určitě ti tady někdo napíše že silnější nikdy neměl. No já osobně měla vždy silnější
Takto je test no..
@Monika297 pokud je to tehotensky a bude dal silit, tak to na tehotenstvi vypada ![]()
@lachtanice86 píše:
@Monika297 je to tt? Kdy máš termín ms?
Ano je to těhotensky test, no a s MS nevím protože kvůli syndromu pco nemám pravidelne.. Takže podle toho se moc řídit nemůžu..