Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JituleF asi na tom budeme podobně, chci to mít v tajnosti co nejdéle před rodinou, tak uvidíme jak se s tím moje tělo vypořádá. ![]()
@HejTereza mám docela paměť na obličeje a koukám na tvoje fotku.. Nedávala si náhodou nedávno svoji formičku na FB na Fitness M.? Kde ses i zmiňovala, ze by jste miminko rádi?
Jinak gratuluji a Raduj se!
na co myslet na špatně věci dřív než se stanou?
@HejTereza Po mých zkušenostech? Budu se radovat až ve chvíli, kdy se mi dítě narodí zdravé a i tak se budu radovat opatrně. Naplno se budu radovat, až mé dítě vyroste, bude mít vlastní rodinu a stále bude živé a zdravé.
@Jitusee ano jsem to ja, psala jsem adminovi, aby muj prispevek smazal, sestra sem chodi a me to nedoslo, a dozvedela se to.
takze je to tu celkem proflakle. Kazdopadne vsem moc dekuju
doufam ze vse pujde jak ma. ![]()
@fashion_victim83 Zkuste si prožít to co já a pak se můžeme bavit o tom co a jak a proč cítím.
@sunshinegirl ja vas chapu, taky jsem si v zivote zazila toho dost spatneho ale naopak, ja se snazim videt vse optimisticky, jinak bych tu asi nebyla. ![]()
@HejTereza zkus se radovat hned, kazdy den. Nema smysl cekat na to, az bude po nejakem vysetreni, az bude tohle a az bude tamhleto. Akorat budes cely zivot cekat na to, az se budes moct radovat. Prosla jsem si loni peklem, sesypal se mi behem chvilky cely svet, osobni a pak i karierni, ale i tak jsem pripravena - az jednou zas otehotnim - se z tehotenstvi radovat. Asi ne tak okazale a verejne jak jine holky v mem okoli a asi i tak budu mit vnitrne malinko strach, protoze vim, jak strasne krehka vec tehotenstvi je a jak strasne a dlouho to boli, kdyz se to cele pokazi - ale radovat se budu, protoze je to krasny pocit byt tehotna!!! Gratuluju a uzivej si to!
@fashion_victim83 Nezbývá, než závidět těm, kdo si ponechají alespoň trošku naivního optimismu.
@fashion_victim83 Proč jste útočná? Já to nemyslím zle. Jen se prostě už bojím. A protože se moc bojím, raději čekám to špatné a když přijde to dobré budu mile překvapena. Horší, když člověk čeká to dobré (v mém případě dvakrát) a přijde to hrozné. S tím se pak blbě žije.
@HejTereza píše:
@Jitusee ano jsem to ja, psala jsem adminovi, aby muj prispevek smazal, sestra sem chodi a me to nedoslo, a dozvedela se to.takze je to tu celkem proflakle. Kazdopadne vsem moc dekuju
doufam ze vse pujde jak ma.
Ahoj Kočko…chci se zeptat..já jsem asi o týden dříve jak ty. Měla jsem poslední ms 14.6…a 21.6. jsem byla u doktorky a nic nešlo vidět…na kdy jsi ty objednana?
Doktorka mi vzala krev a zítra budou výsledky…ale jsem nervózní z toho..
@HejTereza píše:
Tak jsem přijela z dovolené a menstruace nedorazila. Podle testu jsem ve 2-3 týdnu těhotenství.Mám jen otázku, do kdy se nemám „radovat“? Přítel mě varoval, že většina těhotných o první miminko přijde, že to někde slyšel.. Příští týden se jdu objednat na gyndu. Jinak je mi 21 let a příteli 30, tak nevím zda se tím % potratu nějak liší..
Ja jsem tedy nikdy neslyšela že by v prvním těhotenství většinou ženy přišly o mimi. Já jsem asi i týden dříve než ty a čekám na výsledky z krve protože na ultrazvuku nešlo ještě nic vidět..Jinak me je taky 21 a příteli 38.
Moc se na Mimi těšíme…tak doufáme že vše poklape. Ve čtvrtek jedeme na dovolenou tak doufám ze by na ultrazvuku mohlo jít už něco vidět…ty máš v plánu jít kdy? ![]()
Dnes jsem si dělala těhu test páč jsem to včera nedostala. Chci se zeptat vás maminek co už to mají za sebou jak se počítají týdny tt?? Poslední MS jsem měla od 7.9 do 14.9. /2018.
A co vše je dobrý užívat v době těhotenství (vím jen o kyselině listové)? Předem holky/maminky děkuji.
![]()
@Simcas21 Počítá se to od poslední menstruace, jsi tedy dnes 4+4, tedy v pátém týdnu těhotenství. Přeji ať je vše v pořádku a v červnu se dočkáš zdravého miminka! Kyselinou listovou určitě nic nezkazíš ![]()
@HejTereza gratuluji…
100% to není nikdy, ale škoda se neradovat od prvního okamžiku…
jak píše @Tarinka ted by jsi měla být už cca 5tt. Počítá se to od poslední menstruace…
průkazku dávají na gyndě různě.. u mne to bylo když viděl srdíčko, to je cca 8tt