Těhotenství 2-3.tt

HejTereza
22.7.16 14:30

Těhotenství 2-3tt

Tak jsem přijela z dovolené a menstruace nedorazila. Podle testu jsem ve 2-3 týdnu těhotenství. :srdce: Mám jen otázku, do kdy se nemám „radovat“? Přítel mě varoval, že většina těhotných o první miminko přijde, že to někde slyšel.. Příští týden se jdu objednat na gyndu. Jinak je mi 21 let a příteli 30, tak nevím zda se tím % potratu nějak liší..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5880
22.7.16 14:34

@HejTereza to co říká partner je naprostá hovadina :lol: :lol: Radovat se můžeš klidně hned. Samozřejmě nikdo Ti nezaručí, že se bude vše vyvíjet správně, ale rozhodně to není pravidlo prvního těhu. ta nejistota je u každého těhu. Mysli pozitivně a ber kyselinu listovou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
22.7.16 14:34

Většina to určitě není, jsi mladá, na 90% to bude ok :-) Jinak více se uklidnit můžeš určitě po ukončeném prvním trimestru, pak se riziko potratu výrazně snižuje. Do klidu Tě může hodit i prvotrimestrální screening. No, na druhou stranu ale ani po porodu nemůžeš být už nikdy úplně v klidu a vždy se o své dítě budeš bát a je jedno, jestli bude pár týdnů staré nebo mu potáhne na dvacet :-)
Užívej si to a hlavně buď šťastná a nestresuj se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.7.16 14:38

Pritel je mamlas :P riziko je vzdy, ale rozhodne ne kazda prvomaminka potrati, v tichosti se raduj a nahlas se zacni radovat po screeningu ve 12tt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.7.16 14:40

Jo, snad jsem to dobre pochopila, ale pokud ti uz meska menstruace, mela by jsi zacinat 5.tehotensky tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HejTereza
22.7.16 14:46

Uff holky to se mi trosku ulevilo, uprimne jsem to vubec netusila, protoze jsme se zacali snazit uz v kvetnu a mame cervenec, posledni menstruaci jsem mela 21.6. Takže meškám jen pár dní. Ale proč mám tak nafouklé podpříško od pupku dolu? Jak kdyby to byli dvě. :D Ale věřím že to dělají hormony.Sama jsem z dvojcat ale po umelem oplodneni a v rodine dvojcatka nejsou tak doufam v jedno krasne miminko :D Posilam fotku…

• Citovat
  • Upravit
HejTereza
22.7.16 14:48

…nafoukla, urcite, proto jsem si delala test. Rikala jsem si, takhle nafoukla jsem nebyla nikdy. :D :)))))

• Citovat
  • Upravit
4214
22.7.16 14:49

@HejTereza raduj se hned. :) Přeji ti at ti všechno vyjde a miminko je zdravé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HejTereza
22.7.16 14:52

Tak ja se teda raduju :D dekuju! :) nevite kdy se dostava od gynekologa karticka? :)

• Citovat
  • Upravit
5299
22.7.16 14:58

@HejTereza To budeš jak já, taky jsem hubená a je to na mně hned vidět. Průkazku dává každý doktor jindy, nejdříve ale až tak kolem 8.-9.týdne, počítáno od poslední menstruace. Ty jsi 2-3 týdny od oplodnění, tedy cca 4-5tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.16 15:00

@HejTereza gratuluji… :kytka: 100% to není nikdy, ale škoda se neradovat od prvního okamžiku…
jak píše @Tarinka ted by jsi měla být už cca 5tt. Počítá se to od poslední menstruace…

průkazku dávají na gyndě různě.. u mne to bylo když viděl srdíčko, to je cca 8tt

• Citovat
  • Upravit
HejTereza
22.7.16 15:00

@JituleF asi na tom budeme podobně, chci to mít v tajnosti co nejdéle před rodinou, tak uvidíme jak se s tím moje tělo vypořádá. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10206
22.7.16 15:33

@HejTereza mám docela paměť na obličeje a koukám na tvoje fotku.. Nedávala si náhodou nedávno svoji formičku na FB na Fitness M.? Kde ses i zmiňovala, ze by jste miminko rádi?
Jinak gratuluji a Raduj se! :kytka: na co myslet na špatně věci dřív než se stanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
22.7.16 15:36

@HejTereza Po mých zkušenostech? Budu se radovat až ve chvíli, kdy se mi dítě narodí zdravé a i tak se budu radovat opatrně. Naplno se budu radovat, až mé dítě vyroste, bude mít vlastní rodinu a stále bude živé a zdravé.

• Citovat
  • Upravit
5880
22.7.16 16:20

@HejTereza taky jsem teď v 5.tt a bříško máme podobné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí