těhotenství

267
19.4.05 13:41

těhotenství

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2257
19.4.05 14:45

Ahoj, MOC A MOC Gratuluju !!!! :lol:
Bohužel o odchodu jednoho z mimísků toho moc nevím, nezažila jsem to, ale kolegyně mi říkala, že se jí to stalo a ani o tom nevěděla. Někdy se stane, že silnější embryo vydrží a slabší se prostě samovolně vytratí.Jinak co se týče bolestí, tak ty jsem měla taky, jako kdybych měla dostat menses, když jsem přišla večer domů z práce, tak jsem si dala nohy nahoru (na radu sestřičky) a celkově jsem hodně odpočívala, nijak jsem se nehonila, prostě ty tři první měsíce musíš hodně odpočívat a šetřit se. Pak to najednou přestalo a teď mě bříško bolí zase, ale od toho, jak mě mimísková nakopává (nejraději do močáku) :wink: držím palečky Petra a mimísková 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.4.05 15:37

Ahoj Martino,

v chytré knížce o dvojčatech píšou, že se to stává až u jedné třetiny dvojčetných těhotenství. Říká se tomu syndrom mizejícího dvojčete. Mě se to stalo - nejdřív mi řekli, že to budou dvojčata a při příští kontrole utz zjistili, že už roste jenom jedno. Ale s tím si hlavu nelámej, protože s tím opravdu nic neuděláš.
A pokud jde o bolesti břicha na začátku těhotenství, tak jsem je měla taky. Skoro celé první tři měsíce jsem měla pocit, jako když to mám dostat. Doktorka říkala, že to je od toho, jak se děloha zvětšuje. Takže pokud nemáš jiné problémy, tak si z toho nedělej starosti a jen víc odpočívej.
Hodně pohodové těhotenství přeje Jana

• Citovat
  • Upravit
267
19.4.05 15:44

Moc vám děkuju za odpovědi…Už jsem vcelku klidnější. Jen doufám, že obě embria jsou silná :) . Snad to vyjde. Ahoj a ještě jednou děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí