Tuším těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
10.5.10 08:22

TĚHOTENSTVÍ?

Dobry den, chtela bych vam popsat presne mou situaci. S pritelem planujeme svatbu v zari,tedy miminko do te doby neplanujem. Polavni styk jsme meli jen pres kondom{prasky neberu}. Pred deseti dny jsme se milovali bez kondomu, byl to 26 den, ja si mysela ze to hned za 2 dny dostanu,tak proto si ten kondom pritel nevzal. Jenze,menstruace se stale nedostavila, takze mam podezreni,ze cekame miminko.
Dekuji za jakoukoli odpoved.
Daniela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4631
10.5.10 08:28

ahoj,
mozne to urcite je, ja to mela stejne, meli jsme cely mesic kondom a 1-2 dny pred ocekavanou MS jsme si ho nevzali s tim ze nemuzu otehotnet :lol: jake bylo prekvapeni ze jsem MS nedostala a na testu byly // tehu se sice nevydarilo, ale to je jina kapitola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21527
10.5.10 08:31

dany, je dost dobře možné, že máš ovulaci až na konci cyklu a že se opravdu zadařilo. některé to tak mívají. zkus si koupit těhu test a uvidíš (já jsem vždycky testovala s mamatestem. můj doktor ho teda kritizoval, ale říkal, že pokud se ukáže pozitivní, tak to je jistota). pokud je to 8 dní po očekávané menstruaci, tak by se dvě čárky už měly ukázat. pokud ne, tak bych se asi objednala na vyšetření na gyndu, aby to nebyl nějaký jiný problém (cysta nebo něco podobného…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
10.5.10 08:37

Určitě to je možné, my to děláme obdobně, no a čekáme 3. mimi :-) Tak si pořád říkám, jestli nepraskl kondom a my si nevšimli, ale asi to bude tím, že se prostě ovulace přesunula někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
10.5.10 09:24

Ahoj, vsechno je mozne, my delame miminka ke konci menstruace a ne jinak :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.5.10 09:16

odpověd

Ahoj Dančo,
no to je krása co tu píšeš, ale nechám si to pro sebe!!! Ale je fakt možný, že máš ovulaci na konci!!!! Kup si test v lékárně ukazuje těhotenství už pátý den!!!! po oplodnění cca 50,– no a pokud to vyšlo tak gratuluji, někdy je lepší mít jistotu ne čekat až po svatbě!!!! Moje kamarádka čeká už pět let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.5.10 19:34

Všem Vám moc děkuji za vaše příspěvky. Už je vše vyřešené. Miminko nečekáme. Včera jsem dostala měsíčky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí