Těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
31.10.21 11:54

Zašla bych si na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.21 17:05
@Kamkam píše:
Zašla bych si na krev.

Děkuji za radu, šla bych ale děti mají neštovice a partner je do večera v práci.

• Citovat
  • Upravit
3115
31.10.21 18:21
@Anonymní píše:
Děkuji za radu, šla bych ale děti mají neštovice a partner je do večera v práci.

Je, no ono by to čistě teoreticky mohlo být těhotenství, znám jednu holcinu, který testy těhotenství ukazují až později. Prostě se jí HCG uvolňuje do moči později. Ale zrovna tak jsi zrovna z nějakýho důvodů mohla mít třeba posunutou ovulaci. A tím pádem ani nemusíš mít vlastně zpoždění. :nevim: nebo stres z nemoci dětí, virus neštovic, taky to na tebe skočilo, že jo. Člověk se s tím popere, protože už má protilátky, ale práci s tím to tělo má tak jako tak. I když mnohem méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.21 19:10

@Kamkam neštovice se u mě neprojevili pohoda, jsem klidný typ, nikdy mě nic moc nerozhodí. Ani nemoc dětí. Jen teď mě rozhodilo opoždění menstruace

• Citovat
  • Upravit
9.10.23 18:28

7 dni zpozdeni

Zdravim, mam tyden zpozdeni ale testy mi ukazuji jen duchy(ja je vidim teda). Mam zavolat na gyndu nebo jeste cekat? Posledni ms byla 5.9.2023, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
9.10.23 18:39
@Anička Vaňková píše:
Zdravim, mam tyden zpozdeni ale testy mi ukazuji jen duchy(ja je vidim teda). Mam zavolat na gyndu nebo jeste cekat? Posledni ms byla 5.9.2023, diky.

To jsou negativní testy. Na gyndu volat nemusíš. Vždyť jsi psala že začneš brát antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.23 18:42

@karkarka ano čekam na menzes, ted byla 2 mesicni pauza protoze ji stahli z prodeje kvuli spatne varce ale uz ji mam doma a cekam, ale ta uz vic jak mesic neprisla, ono to v realnu je vic videt, asi vite ze fotky na netu zkresluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí