Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
5+5 je 6 týden a jedna hodnota nic neřekne. Chce to za 2 dny další náběr jestli hcg roste jak má ![]()
Ty jsi ta kolegyne??
jinak nevim co tu za nekoho resis ![]()
A slovo OVULKA napise “SNAŽILKA”
Jinak bych si zasla s odstupem tydne dalsi odber krve. Narust hcg by mel byt rapidni. Nekde na netu jsou i priblizne tabulky hodnot
Zitra jde ke svy gyn, ., tak ji tam naberou krev tak uvidi ,
Ja nejsem kolegyne , za mesic mam termin . Ake dik za poteseni
kdyz jsem si cetla to co jsem psala tak po precteni jsem si tez myslela ze jsem to ja ![]()
@zanetka333 v předchozí diskuzi mas cca 3 měsíce zpět negativní krevní test. Tak to nějak nevychází.
Jinak zajdi si znovu, ať vidis, zda stoupá. ![]()
@zanetka333 Za měsíc máš termín??? Sakra to to stíháš nějak rychle, když ještě v červenci si řešila jestli můžeš být těhotná…
![]()
Jinak nechápu proč zakládáš 2 stejný témata! Navíc jsem ti včera odpověděla. Já měla 19 dní po ovulaci hodnotu hcg 815 a byla jsem 4+4. Důležitý je ať ti hcg stoupá jak má a příště to neházej na kamaradku. ![]()
@zanetka333 proč to zakládáš znovu a upřímně tvoje těhotenství bych chtěla mít. Tak krátký. To by bylo super
@Janča209 píše:
@zanetka333 Za měsíc máš termín??? Sakra to to stíháš nějak rychle, když ještě v červenci si řešila jestli můžeš být těhotná…![]()
![]()
![]()
Jinak nechápu proč zakládáš 2 stejný témata! Navíc jsem ti včera odpověděla. Já měla 19 dní po ovulaci hodnotu hcg 815 a byla jsem 4+4. Důležitý je ať ti hcg stoupá jak má a příště to neházej na kamaradku.
Jelikos jsem pak psala v cervenci ze vyskedky zamenily v laborce a na gynde mi oznamil ze tahnu na 4 mesic . Tak si to vypocitej hestli neveris a termin porodu mam 18.12 .jelikoz nechci se hadat ci tahat pre slova tak dekuji i tak za precteni ![]()
@lachtanice86 jelikoz jak jsem psala , v cervenci jsem psala ze zamenily vysledky v laborce dalsi den jsem sla na gyndu a tam my oznamil ze tahnu uz na 4 mesic . A jestli jde o priznaky tehu tak ksem je nemela do 6 mes. Jen natekla prsa a vetsi zizen . Dekuji za precteni preju pekny pohodovy den ![]()
@zanetka333 píše:
@lachtanice86 jelikoz jak jsem psala , v cervenci jsem psala ze zamenily vysledky v laborce dalsi den jsem sla na gyndu a tam my oznamil ze tahnu uz na 4 mesic . A jestli jde o priznaky tehu tak ksem je nemela do 6 mes. Jen natekla prsa a vetsi zizen . Dekuji za precteni preju pekny pohodovy den
Priznaky tehu jsem mela od 6 m.
@zanetka333 píše:
@lachtanice86 jelikoz jak jsem psala , v cervenci jsem psala ze zamenily vysledky v laborce dalsi den jsem sla na gyndu a tam my oznamil ze tahnu uz na 4 mesic . A jestli jde o priznaky tehu tak ksem je nemela do 6 mes. Jen natekla prsa a vetsi zizen . Dekuji za precteni preju pekny pohodovy den
Ne to si nikde nepsala. Dne 21.7.2018 si psala že si 6tt. A hodnotu hcg menší než 1. To že mohli zaměnit vzorek v laboratoři ok, ale že by se doktorka sekla o tolik? Navíc si i psala, že poslední ms si měla od 9.-13.6.2018. To sis taky spletla?
https://goo.gl/images/H2f2Zr